| Keuken | Hollands, Pannenkoeken / Poffertjes, Koffiebar & Lunchroom | |
| Gemiddelde menuprijs | €20.00 | |
| Openingstijden |
| |
Menig broodje van deze zaak is in de prijzen gevallen en dat is geheel terecht. Alles smaakt supervers en wordt lekker uitgebreid opgediend. De eitjes voor het ontbijt zijn altijd goed, de appeltaart niet te weerstaan en de high tea is heerlijk met zowel zoete als hartige lekkernijen. Toch jammer dat de bediening niet altijd bezig is met de kunst van het bedienen en het tevreden houden van de gasten. Met net wat meer klantvriendelijkheid is dit écht een toptent.
chantal85 14 januari 2012 | |
Het Stads-Koffyhuis heeft de lekkerste broodjes in Delft, waar zij ook regelmatig mee in de prijzen vallen. Als ik een broodje neem, dan is het meestal de 'Lekker Mexikanen'. Die is echt m'n favoriet. Zomers ligt er voor de deur v/h Stads-Koffyhuis een terrasboot op de Delftse gracht. Rond 12.00 uur moet je meestal wel even wachten op een plek, omdat hij dan echt vol zit. Maar weet je een plekje te bemachtigen, bestel dan vooral een fruitshake of sapje bij je lunch. Het ultieme zomerse gevoel. Bestel je koffie/thee, dan kan ik als lekkernij de 'Delftse Donder' aanraden. Alleen niet doen als je daarna van plan bent een broodje te bestellen, want als je 'm op krijgt, dan zit je flink vol. Het Stads-Koffyhuis is ook populair bij de leden van het Koningshuis, zo zat een tijd terug Prins Friso ineens aan de tafel naast mij/ons. Helaas woon ik inmiddels niet meer in Delft, maar toen ik er nog woonde, kwam ik er zeker elke week. En in de zomer wel meerdere keren per week... Maar elke keer als ik weer even in Delft ben, ga ik altijd even langs voor een 'Lekker Mexikanen' en/of Multifruit Shake. In nov. heb ik er voor het eerst een High Tea gedaan, samen met m'n zus. Ook dat was erg genieten, van lekkere, kleine hapjes en lekkernijen. Tot slot; als je eens een leuk, lekker cadeau wil geven aan een vriend(in), je (schoon)moeder, zus, etc, geef dan eens een cadeaukaart voor het Stads-Koffyhuis. En zorg ervoor dat je mee mag, als ze die gaan besteden... |
eloys 17 oktober 2011 | |
Heerlijke broodjes, maar wel aan de kleine kant. Gezellig tentje |
Rue 10 juni 2011 | |
Super restaurant om te lunchen, koffie te drinken, pannenkoeken te eten, etc. Ze hebben erg hun best gedaan op het menu, met allerlei bijzonder belegde broodjes. Koffie is ook een aanrader, veel keuze!
Janssensen 27 maart 2011 | |
Lekker eten in een gezellige omgeving, kaart wel een beetje aan de dure kant. |
proeverkalo 28 oktober 2010 | |
Met 2 personen iets gegeten en gedronken. Delftse leut de luxe met caramel, prijs aan de hoge kant, maar smaakte wel lekker. Espresso niet lekker, smaakte naar oude koffie. Caramelcake met slagroom smakelijk, maar duur. Broodje " take time", vegetarisch, liet lang op zich wachten. zoals de naam al suggereert, maar was goed: o.a. goudse kaas en verse vijgen. Bediening was leuk. |
Geef zelf je mening over Stads-Koffyhuis
| Maandag | van 9:00 tot 19:00 | |
| Dinsdag | van 9:00 tot 19:00 | |