Wij reden over de A9 en wilden snel wat eten (zaterdagavond, 20 uur). Naast La Place zit de Mc Donalds maar wij kozen bewust voor La Place.... Achteraf een verkeerde keus!
Bij de entree op de begane grond wat niets of niemand te zien. Je moet eerst de trap omhoog lopen. De biefstuk was op en dus kozen we voor varkenshaas (meer was er niet te kiezen). Op dit varkenshaasje, wat vette friet en zachte stukjes champignons hebben we 35 minuten moeten wachten. Door de boxen galmde (veel te hard en aanwezig) de house muziek van Radio 538...
De medewerkers waren niet gastvrij en behulpzaam en achteraf had ik liever bij de Mac Donals gegeten. Daar was het waarschijnlijk ook veel sneller gegaan.
Een teleurstellende warme maaltijd. Vlees taai, patat smaakte naar oude olie. Teruggebracht naar counter en mijn geld teruggevraagd. Hoop dat het een incident was, anders trieste gebeurtenis.
Elke keer trap ik er weer in. Het vlees, en dat neem ik meestal, is gewoon niet zo smakelijk als bij de Argentijn. Goed, voor de prijs is het zeker redelijk en wat zout doet wonderen. Uiteindelijk kom ik toch wel weer terug. :)
Vandaag erg goed geluncht. Sandwich Kip Dijon rijkelijk gevuld met kip en een heerlijk zachte mosterdsaus. Erg druk dus ben niet de enige die erzo over denkt.