KeukenInternationaal

Stampertje11 Stampertje11 11 februari 2012

Wat een feestje, strandwandeling daarna Breakers echt heerlijk! Prachtig uitzicht, mooi en chique interieur, goede bediening, uitstekend gegeten en gedronken. Echt een goede zet van Huis ter Duin !

robtuinstra robtuinstra 8 januari 2012

pracht locatie. op het strand....open in zomer en winter. gezellig bij de grote open haard genieten van de heerlijke witte huiswijn....advies: neem bij je drankjes de schaal "breaker's bites" . mix van heerlijke borrelhapjes . een echte AANWINST voor Noordwijk.

hugo123 hugo123 25 september 2011

Geweldige locatie, ambiance, terras en pand. Goed personeel en heerlijk eten dat mooi en snel wordt opgediend. Je wordt hier in de watten gelegd in stijl! Aanrader!

Witlofje Witlofje 24 augustus 2011

Een prachtige locatie, uitstekende service en héél lekker eten. Een aanrader. Alleen parkeren is wat moeilijk...

noedig noedig 29 juni 2011

op alle tafels vieze glazen die zonder probleem ingeschonken worden zodat de inhoud weggegooid kan worden.Aan groep was gevraagd vlees of vis als hoofdgerecht maar toch te veel vlees en te weinig vis die bovendien niet gaar en lauw op tafel kwam en na klagen wederom niet warm was .
Iedereen was klaar met het hooftgerecht toen enkelen hun eten nog moesten krijgen.
Verklaring sorry morgen zullen we het met de chef-kok bespreken.Huis ter Duin is een 5 sterren hotel en kan zich dit echt niet veroorloven.

Geef zelf je mening over Breakers Beach House