| Activiteiten | Eetcafé, Catering | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Door de week hier gegeten; gezellig druk, vriendelijke bediening.!
Eten smakelijk maar eenvoudig; wel passend bij de prijs. Kleine menukaart maar als hoofdgerecht losse aanbiedingen.
We zaten direkt achter de deur en, ondanks gordijn, kwam er veel kou naar binnen.'
Met een buitenlandse collega moet je natuurlijk Delft bezoeken. Voor de lunch kwamen we terecht bij De Beierd waar we aan een grote tafel mochten plaatsnemen. Heerlijke cappuccino (dat is in de meeste eetcafes een aanfluiting) en lekkere tosti's van grof gesneden boerenbrood. Lekker no -nonsense vriendelijke bediening. Daar hou ik van. Ik kom zeker terug!
Gegeten op: 11 januari 2013.Erg goed, simpel, eten, voor zowel lunch als diner, alles vers en met zorg bereid en opgediend, vriendelijke service en gezellig decor, de prijs-kwaliteit verhouding is erg gunstig; je betaald niet veel en je gaat voldaan weer weg.
Gegeten op: 24 augustus 2012.
Eetcafe waar vooral studenten een hapje eten en wat drinken. 's Avonds, naast de gewone kaart, een daghap vanaf 8 euro, kwalitatief echt goed en best creatief. Je vraagt je af; hoe kunnen ze het ervoor maken?
Tijdens de lunch grote koppen soep, lekkere broodjes (dikke sneetjes naar keuze wit of bruin) met carpaccio, geitenkaas, tonijnsalade, tosti etc. voor schappelijke prijzen. Goed adresje vlakbij de Beestenmarkt. Aanrader!
Kleine kaart maar altijd erg goede daghappen die zeer vaak wisselen (om de paar dagen). Niet het meest hoogstaande eten maar je merkt dat de kok lol heeft in zijn werk en zijn best doet om er iets van te maken. De prijs die ze rekenen voor een daghap varieert van 7 tot 15 euro en dat is doorgaans een zeer schappelijk bedrag voor wat je ervoor terugkrijgt.
Goede prijs kwaliteit verhouding en zeer geschikt voor iemand die buiten de deur wil eten zonder "uit eten te gaan".
Schrijf zelf een recensie over De Beierd
Schrijf hieronder je recensie over De Beierd. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | 18:00 - 22:00 |
| Diner | 18:00 - 22:00 |