6.5

KeukenInternationaal & Mediterraan
Lunch
Diner

JeCe JeCe 26 januari 2012

Als er één restaurant in Utrecht een A-locatie heeft, is het Toque Toque al. Van buiten lijkt het een bescheiden restaurantje, eenmaal binnen zul je zien dat er nog een grote eetzaal verborgen is. Op een drukke avond kregen we nog een laatste tafeltje toegewezen. Daar het een last minute even-snel een hapje doen beslissing was, was ook de keuze simpel: paling in 't groen. Een restaurant beoordelen op één (hoofd)gerecht is wellicht niet helemaal fair: maar als je gerecht - en die van één van de tafelgenoten - nog half rauw is, lijkt een waarschuwing mij op z'n plaats. Het personeel reageerde er nog eens bijzonder laconiek op. Nu is het geen wereldramp om paling enigszins rauw te eten, lekker is het niet (en zo ken ik Paling in 't groen ook niet). Ik zou niet adviseren kip te bestellen bij Toque Toque. Naast de dramatische kwaliteit van het overpriced eten (zal wel door de locatie komen) was de bediening ook totaal niet gemotiveerd - iets wat ik me goed voor kan stellen in zo'n tent. Ronduit af te raden!

bertine45 bertine45 20 december 2011

ik heb hier met een groep meiden gegeten, het eten was super ondanks dat de asperges op waren. mijn favoriet: de sashimi van tonijn!

parachuutje parachuutje 15 december 2011

Bij ons was het eten eigenlijk wel prima, mijn vriend kreeg een eenvoudige maar lekkere salade caprese en ik vond de noodlesoep lekker gevuld en pittig en dat voor 6 euro. misschien heeft de kok iets met de feedback gedaan. bediening leverde alleen een kleine ipv grote koffie en lette dus niet zo goed op.

_linda _linda 28 november 2011

We moesten ontzettend lang wachten op onze bestelling, om vervolgens ons bestelde broodje te krijgen, maar dan zonder saus. Hier kwamen we zelf achter, na navraag bleek dat de zelfgemaakte saus op was (dus wordt het zomaar zonder geserveerd.....!!), maken kon wel maar dat duurde 10 minuten. Na een zeer onvriendelijke reactie van de serveerster, die meldde dat ze er toch echt zelfs niets aan kon doen op een toon van zeurpieten.., hebben we besloten weg te gaan. Echt absoluut geen aanrader dus!

tante von tante von 13 augustus 2011

Noodlesoep: warm water met groenten, kip en spaghetti. Nogal smakeloos.
Uienringen: lekker, maar erg duur (6 ringen voor 6 euro)
Kip- kip: niet heel slecht maar zeker ook niet bijzonder.
Bediening: is aardig, maar let totaal niet op de gasten. Dus lang wachten als je iets wilt bestellen of iets wilt vragen. Terwijl het toch echt niet druk was.
Al met al geen aanrader. Wij gaan niet meer terug.

Geef zelf je mening over Toque Toque

Donderdagvan 8:00 tot 17:00van 17:00 tot 22:00
Vrijdagvan 8:00 tot 17:00van 17:00 tot 22:00
Zaterdagvan 8:00 tot 17:00van 17:00 tot 22:00
Zondagvan 8:00 tot 17:00van 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten