8.5
8.7
8.2
Op basis van 48 recensies met cijfer

Restaurant La Viña doet mee!

Vanaf €20,- uit eten bij de beste restaurants bij jou in de buurt. Het culinaire feest begint op 21 juni en duurt dit keer maar liefst 10 dagen! Heerlijk toch?

Bekijk de deelnemers

Restaurant La Viña over zichzelf

Ons restaurant heeft een Mediterrane keuken. La Viña staat voor liefde en passie voor het product. Onze chef probeert zoveel mogelijk verse producten te gebruiken en deze op natuurlijke wijze te bereiden. Ook serveren wij heerlijke pinchos (culinaire hapjes). Samen met onze fantastische wijnkaart en onze ervaren sommelier ontstaat er een complete Wine & Dine experience.

ActiviteitenRestaurant, Private dining, Wijnbar, High tea
KeukenBiologisch, Tapas/mezze, Mediterraan & Spaans
Menuprijs€32.50
Gem. prijs hoofdgerecht€20.00
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

11 juni 2013

Heerlijk gegeten op het gezellige terras. Alles was absoluut van grote klasse! Gezellige zaak, sfeervol. Werd hartelijk ontvangen en de hele avond goed in gaten gehouden, de wijn werd bijgeschonken en tussen de gangen zat een goede tijd. Ook dit werd goed in de gaten gehouden. De prijs/kwaliteit, Fantastic. Mooi opgemaakte borden.
Ik kom al jaren in dit restaurant zowel zakelijk als privé en heb eigenlijk altijd goede ervaringen.

Gegeten op: 3 juni 2013.
SandroKarsten
SandroKarst...

30 mei 2013

Mijn man en ik hebben hier gegeten op dinsdag 28 05-2013.
We waren aangenaam verrast door het décor zowel binnen als buiten! Het ziet er zeer fris en gezellig uit!
Bij binnen komst werden wij zeer vriendelijk ontvangen door de eigenaresse en geplaceerd aan een twee persoons tafeltje bij het raam. Op tafel staat al een bordje met olie, tomaten coullie, olijvens en een botertje van lindenhoff. Daar kregen we een vers broodje bij naar keuze. Het water is van Sourcy en de uitgebreide wijn kaart bied genoeg keuze van zowel Franse, Spaanse en Italiaanse wijnen. Ook de huiswijn is heerlijk en prima geprijsd 20,00 euro. De eigenaresse die ook vinologe is heeft ons een heerlijke italiaan aanbevolen met wat anijs tinten krachtig genoeg bij zowel vis als kalf. Een heerlijke lange afdronk. Wat een feest! We hadden voor het voorgerecht gekozen voor een plateau met pinchos. Het plateau was echter mooier dan verwacht en mag enige naam hebben met 2 glaasjes Cazpacho, een soort kaasfondu met artisjok en heerlijke krokante crocqettas. Het dessert was kaneel canellies met choco fondant met een heerlijk subtiel peper smaakje. Ondanks dat het volle bak was bij La vina hebben we nergens lang op moeten wachten en dat met 2 mensen in de bediening die beide hun mannetje staan verliep alles zeer vlot. Wat een aangename verrassing is dit restaurant in de Maasstraat. We gaan zeker terug komen! TOP!!

Gegeten op: 28 mei 2013.
angeliqueschippers0
angeliquesc...

28 mei 2013

Heerlijke avond uit. Hele mooie uitgebalanceerde gerechten gecombineerd met heerlijke wijnen. We waren met z'n tweeën en hebben spontaan besloten om zowel voor- als hoofdgerecht te delen, zo lekker zag t er uit. De kwartel als voorgerecht was precies goed, de calamares zeer verrassend en heerlijk. Als hoofdgerecht de lamslende en kalfsborst. Vlees weer geweldig en beide perfect begeleid door de andere ingredienten (waarbij ik persoonlijk groot fan ben van de bonenpuree en caponata). Leuke, relaxte ambiance met uitstekende service en kennis van zaken. Hier gaan we vaker eten!

Gegeten op: 25 mei 2013.
PieterBakker
PieterBakke...

25 mei 2013

Genieten bij La Viña! Aantal weken geleden een keer spontaan naar binnen gelopen en had daar gelijk een leuk gesprek met Jacqueline de eigenaresse. Dit om mijn verjaardag te vieren met een groep vrienden. Jacqueline heeft een menu samengesteld en een borrel voorbereid. Menu nog een keer doorgesproken en met alle wensen kan rekening worden gehouden. En de goede suggesties voor het menu en de wijn geven vooraf al een goed gevoel.

Met een groep van 16 mensen eerst aan het einde van de middag begonnen met de borrel. Glaasje prosecco om iedereen welkom te heten. Tijdens het uitpakken van de cadeaus worden de eerste borrelhapjes geserveerd. Om mij heen hoor ik enthousiaste reacties en zie ik blij verraste gezichten. Nou als de rest van het diner net zo goed is als de borrel dan wordt het een mooie avond.
Na de uitgebreide borrel begonnen aan het voorgerecht met een keuze uit bijzondere bloemkoolsoep of een carpaccio. Voor hoofdgerecht bestaat het menu uit een black angus steak of zeebaarsfilet. De rode en witte huiswijn zijn van echt voortreffelijke kwaliteit.
Het nagerecht (chocolade fondant of een klaasplankje) is een goede afsluiting. Restaurant is niet al te groot en heeft een prettige en intieme uitstraling. De hele avond attente en zeer vriendelijke bediening. Eigenaresse Jacqueline heeft zichtbaar plezier in haar vak. Wat mij betreft heeft ze van La Viña echt iets bijzonders gemaakt.

Ik heb zelf van te voren op Iens gekeken naar een goed restaurant in deze omgeving om mijn verjaardag te vieren. Dit leek vooraf een goed keuze. Achteraf kan ik zeggen dat dit de beste keuze was die ik kon maken.

Gegeten op: 27 april 2013.
Peter_Tigchelaar
Peter_Tigch...

4 maart 2013

Ik heb hier onlangs gegeten met een vriendin. Het eten was prima, we hadden gekozen voor de strandkrabbenbisque en de gnocchi met pompoen en walnoten, heerlijk! We kregen ook goed wijnadvies, de touraine sauvignon was uitstekend. Ook van het dessert (chocolade fondant) geen spijt gehad. Qua service is dit het beste restaurant waar ik ooit gegeten heb!
Uiteindelijk was de rekening voor ons samen 85 euro, inclusief wijn, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie.

Gegeten op: 29 december 2012.
hubrecht
hubrecht
Proever in spe
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 102 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Restaurant La Viña

Schrijf hieronder je recensie over Restaurant La Viña. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zaterdag17:00 - 00:00