Gewoon een goede pizzeria. Menu's zijn goed en redelijk geprijsd. We hebbben een aantal keren hier gegeten en het voldoet aan de verwachting. Zeker niet culinair hoogstaand maar dat pretenderen ze ook niet. Irritant is zoals bij zoveel restaurants dat je geen karaf water kunt bestellen.
2 Keer hier nu geweest. 1e Keer voorgerecht en hoofdgerecht, 2e keer alleen pizza genomen. In beide gevallen uitermate geslaagd. In mijn ogen de beste (echte) Italiaan van Nijverdal.
Alleszins een aanrader!
Voortreffelijk gegeten, uitstekende en zeer smakelijke gerechten en een goede wijnkaart.
De bediening is prima en de lokatie binnen is OK, buiten is het wat druk.Ook de prijzen zijn OK !!
Bij toeval tijdens de vakantie hier binnengelopen en voortreffelijk gegeten: soep (vers en zeer smakelijk) saltimbocca en een pizza met rauwe ham als hoofdgerecht, beide om je vingers bij af te likken en home made tiramissu toe. Echt ontzettend goed!