| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
sanne25 6 december 2011 | |
Wat een mooie locatie! Personeel heel erg vriendelijk. Je kan echt zien dat ze hun werk serieus nemen. Er wordt bij elk gerecht precies uitgelegd wat het is. Ze zijn erg oplettend en hebben zich zelfs uitgesloofd in de keuken omdat ik de keuze uit vegetarisch eten niet veel vond. Heerlijk gegeten! De desserts prachtig opgemaakt! |
vinotom 28 juli 2011 | |
De Kruidentuin is gesitueerd in het Kasteel. Als vaste Bilderberg-gasten hadden wij veel meer verwacht van dit restaurant. Het was een karig, op een wegrestaurant lijkend buffet. Personeel vriendelijk maar niet heel oplettend. Toen ik om de wijnkaart vroeg werd er vrij angstig gekeken. De huiswijn was niet lekker. Simpel, dun, deed mij denken aan een cafe wijntje. Toch maar pils dus. Dit restaurant deed ons zeker niet denken aan de warme huiskamersfeer welke normaal heerst in de Bilderberg-restaurants.
Iris Hartman 15 februari 2011 | |
Je kunt bij Bilderberg Kasteel Vaalsbroek te Vaals een arrangement boeken inclusief een driegangendiner. Je krijgt dan een diner in buffetvorm voorgeschoteld in De Kruidentuin. Het zitgedeelte ziet er uit als een vreetschuur, sommige tafels staan wel erg dicht naast andere tafels. De bediening houdt niet goed in de gaten wanneer de gasten binnenkomen, waardoor het voorkomt dat je lang moet wachten voordat iemand langskomt. Na uitleg over het buffet, ga je zelf in een ander gedeelte je bord ophalen.
Geef zelf je mening over De Kruidentuin (Hotel Vaalsbroek)