| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
lawrence1 1 maart 2012 | |
Pretentieus restaurant met teveel opsmuk en te weinig inhoud. De kaart is overduidelijk die van het voormalig Dokwest met een poging tot persoonlijke invulling. De bediening komt amateuristisch en chaotisch over. |
juuljansen 2 november 2011 | |
Het eten was erg lekker, maar erg ging ook veel mis. Het vlees van een van de tafelgenoten was aan de onderkant koud, en het vlees van een zwangere tafelgenoot was tot twee keer toe niet goed doorbakken (de tweede keer kleine stukken ondoorbakken, dus daar maar omheen gegeten). De bediening wist daar niet goed mee om te gaan. Andere gerechten waren uitstekend en smaakten zeer goed. Ambiance is netjes en fris. Dus als alles goed gaat, eet je hier prima. Maar op basis van onze ervaring vind ik de kwalificatie 'redelijk' die ik geef eigenlijk te mild. |
7Linda 16 augustus 2011 | |
Ik heb laatst geluncht bij de Admiraal. Het eten was lekker en niet duur. De bediening was vriendelijk en erg snel. |
Jack135 6 juli 2011 | |
Afgelopen zaterdag er gegeten, moet zeggen eindelijk iets fatsoenlijks in de vesting van Hellevoetsluis. De dame nam netjes onze jassen aan en vertelde ons dat de tafel nog bezet was. We kregen een drankje aangeboden van het huis en hebben gezellig zitten praten met gasten aan de bar die ook even op hun tafel moesten wachten.
Leonique 30 mei 2011 | |
Heerlijk gegeten in een aangename ambiance. Bij mooi weer heel leuk terras aan de haven. Vraag kok Maarten om een menu samen te stellen en je wordt zeer aangenaam verrast. Een echte aanrader !! |
Geef zelf je mening over De Admiraal