Is dit uw restaurant?

Controleer nu uw gegevens

51 recensies

21 november 2012

They would not have it. I begged and begged, but despite having the freedom of not having to cater for a vegetarian, they still did not want to go to a place that served just 1dish (well 2 actually - a whole chicken or just a half). Good job they ignored me though as it meant we could try this underrated place again instead. As I said in Feb, its a place thats trying to bring an upmarket feel to what is basically eetcafe food. But good eetcafe food. At the moment there is a 30 euro during the week offer (3 courses, 2 glasses of wine and a coffee for 30 euro), but we just shared some bread and had a main course each. All 3 were tasty, large and good value for money. Add in some very good service and you have a winning combination. Great place to come if you don´t want to cook, but fancy something a bit stylish.

Gegeten op: 20 november 2012.
Cameron_Clark
Cameron_Cla...
Meesterproever

21 september 2012

Heerlijk gegeten met veel aandacht van de bediening. Ik kreeg een doggy bag mee toen ik daarom vroeg. Gecombineerd met de duurzaamheid zeker een aanrader!

Gegeten op: 4 september 2012.
irene17
irene17
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

14 september 2012

Het eten is bij Brasserie Bennies gewoon heel erg goed. Evenals de huiswijn. De bediening was tijdens ons bezoek zeer professioneel. Misschien zelfs te professioneel en correct waardoor het iets aan warmte miste. Maar dat is een kwestie van voorkeur. Wat een absolute aanrader is bij dit restaurant is het zogenaamde "Leidse Lokkertje". Een compleet menu inclusief twee glazen wijn plus een kop koffie na het dessert. En dat voor een prijs die je normaal in wegrestaurant betaald! Wat je merkt in dit restaurant is dat er een goede vaste kok in de keuken staat die zijn vak verstaat. Wanneer je een restaurant bezoekt wil je toch gewoon kwaliteit! En dat heeft dit restaurant. Leuk ook dat men Wagyu beef op het menu heeft staan. Ik weet dat er hele volksstammen zijn die alleen daarvoor al bij dit restaurant zouden willen eten. Ik Het enige minpuntje is wellicht de ligging. Hoewel het wel weer heel goed bereikbaar is vanaf CS.

Gegeten op: 12 september 2012.

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

19 mei 2012

Weer heerlijk gegeten, elke keer als ik kom eten weet de keukekbrigade mij te verrassen met heerlijk gerechten, de bediening is vriendelijk en vlot. Het is een echte aanrader voor de stad, het zou wel drukker mogen worden!

Mister_D
Mister_D

6 mei 2012

Perfecte tonijn, kabeljauwfilet en parelhoen gegeten met een heerlijk sausje en groenten. De serveerster had veel verstand van de wijnen. Ik twijfelde tussen twee wijnen en toen liet ze ze mij beiden even proeven! Haar advies (de goedkopere) was inderdaad de lekkerste. Ook de aangeraden sherry bij het kaasplankje was in de roos. Hopelijk wordt het wat drukker en blijft Bennies behouden voor Leiden.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
sprinksoet
sprinksoet

13 april 2012

In het echt is het restaurant sfeervoller dan op de foto's. Prijs kwaliteit is uitstekend! Keurige service en verfijnde smaken met een prettige, afwisselende niet standaard kaart. Zeker een aanrader.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
Francis8
Francis8

1 april 2012

Wij hebben hier een verassingsmenu gegeten en het was zeer goed met echte pure smaken. Ook de bediening is zeer correct. Als we in de buurt zijn gaan we er zeker nog een keer naartoe.

zero7
zero7

21 maart 2012

Prima gegeten en vriendelijk personeel. Moderne uitstraling.
Leuke gerechten, geen doorsnee. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Kleine tip; een tikkie minder zout.

Mar M
Mar M
Fijnproever

21 maart 2012

Ik zal hier niet snel nog eens heen gaan. Het eten is niet slecht, maar zeker ook niet bijzonder, vnl. erg veel. Bediening voor mij net iets te nonchalant, de akoestiek is dramatisch en het publiek 'past bij de locatie', daar moet je van houden.

Pippe
Pippe
Topproever

1 maart 2012

Met mijn dochter hier voortreffelijk gegeten. We kozen het vegetarische gerecht: een groentetaartje. Geen overdaad aan eieren, kaas, wat je elders kan treffen, maar een laagjes-taartpunt van ja: groenten, gelardeerd met paddenstoelen en een heerlijk sausje. Daar maak je een vegetarier blij mee, Bennie! De patat smaakte naar aardappel, goed heet, met een lekker krokant korstje. Zeer verse gemengde sla, eenvoudig, maar goed en daar gaat het om. De attente en vriendelijke bediening maakte het compleet. Van harte aanbevolen!

PKester
PKester