Weer heerlijk gegeten, elke keer als ik kom eten weet de keukekbrigade mij te verrassen met heerlijk gerechten, de bediening is vriendelijk en vlot. Het is een echte aanrader voor de stad, het zou wel drukker mogen worden!
Perfecte tonijn, kabeljauwfilet en parelhoen gegeten met een heerlijk sausje en groenten. De serveerster had veel verstand van de wijnen. Ik twijfelde tussen twee wijnen en toen liet ze ze mij beiden even proeven! Haar advies (de goedkopere) was inderdaad de lekkerste. Ook de aangeraden sherry bij het kaasplankje was in de roos. Hopelijk wordt het wat drukker en blijft Bennies behouden voor Leiden.
In het echt is het restaurant sfeervoller dan op de foto's. Prijs kwaliteit is uitstekend! Keurige service en verfijnde smaken met een prettige, afwisselende niet standaard kaart. Zeker een aanrader.
Wij hebben hier een verassingsmenu gegeten en het was zeer goed met echte pure smaken. Ook de bediening is zeer correct. Als we in de buurt zijn gaan we er zeker nog een keer naartoe.
Prima gegeten en vriendelijk personeel. Moderne uitstraling.
Leuke gerechten, geen doorsnee. Ik kom hier zeker nog eens terug.
Kleine tip; een tikkie minder zout.