Bestel hier de lekkerste sushi in Amsterdam of ga naar het restaurant en laat je verwennen door de goede service! Zie onze website voor meer informatie!
Ik heb hier echt genoten van het eten. Een prachtige locatie, heel mooi ingericht gebouw & supergoede bediening. Daarnaast is de prijs-kwaliteit verhouding echt ontzettend goed, de sushi heerlijk & ook de vietnamese maaltijden smaken authentiek en tippen zeker aan de gerechten die ik in Vietnam heb gegeten. We hebben uiteindelijk het toetje dat we wilden bestellen zelfs laten varen, omdat de gerechten veel groter waren dan we hadden gedacht. Hier kom ik zeker nog terug!
Lekkere selectie aan no nonsens Japanse en andere oosterse gerechten. Vriendelijke bediening. Zeker aanrader voor mensen die houden van de oosterse keuken.
Al enige jaren opzoek naar een goed Vietnamees restaurant. Besloten met mijn zusje dit Japans-Vietnamese restaurant eens uit te proberen. Als Vietnamees zijnden kunnen wij met recht zeggen dat wij heerlijke pho kregen voorgeschoteld zoals het traditioneel hoort te zijn! De echte pho smaak toverde een brede glimlach op onze gezichten! Ook smulden wij van de bun ca. Dat was ook zeer goed op smaak gebracht!
De prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding vonden wij ook erg verrassend. Voor een lage prijs krijg je een heerlijke en erg goed gevulde kom pho of bun ca, wat eigenlijk al voldoende was op zichzelf. Met sushi als voorgerecht zijn wij met een overvolle buik de deur uitgewaggeld.
Wie ooit in Vietnam is geweest en snakt naar een kom echte pho, is dit restaurant zeker een aanrader! Wij komen hier zeker regelmatig terug!
De sushi's waren helaas erg smaakloos. Iets wat een luxe makirol hoorde te zijn, werd een rol gevuld met alleen maar komkommers en bedekt met wat zalm. Doe tenminste wat japanse mayo bij de komkommer zodat het niet zo droog is. De pho is vooral gezien de prijs erg ongevuld. Weinig variatie in rundvlees en kale garnering (geeneens thaise basicilicum). De sfeer op het bovendek was ver te zoeken. Onsmakelijke foto's geplakt zonder frame en kille sfeerverlichting.
Wat een leuk tentje met heel verrassend eten. Warme sushi gegeten voor het eerst mmmmm
Grote porties voor een redelijk prijsje. Ik kom hier zeker nog een keer.