KeukenJapans

1 maart 2013

Na een dag Amsterdam terug in het hotel in Almere zagen we vanuit ons raam het restaurant Sake. Mooi dichtbij en we zijn dol op sushi. Vaak maken we deze zelf maar vanavond uit eten. We hebben geluk. Het was druk maar voor ons beiden was er nog een tafel. De spelregels waren snel duidelijk en te veel bestellen en niet opeten is er niet bij. Maximaal 6 rondes van 5 gerechten per persoon. Verder dan 4 zijn we niet gekomen. Niet omdat de kwaliteit niet goed was maar we hebben genoeg gegeten. De kwaliteit van de sushi en andere gerechtjes vonden we bijzonder goed. Voldoende wasabi en gember. De gember was scherper dan we gewend waren maar best van smaak. En natuurlijk sojasaus oet Grun. (kikoman) Sake hebben we niet gehad maar wel een fijne droge witte huiswijn tegen een redelijke prijs. Mochten we weer in Almere komen zullen we zeker dit restaurant nog eens bezoeken Een aanrader.

Gegeten op: 23 februari 2013.

29 oktober 2012

Ik vind het eten werkelijk fantastisch! Leuke formule en de entourage is ook heel gezellig. 2 puntjes van kritiek. Veel personeel en het lijkt of ze geen structuur daarin hebben. Dus iedere keer als er weer een ander aan je tafeltje komt word er steeds weer gevraagd of je nog iets wilt drinken. Dat vind ik heel irritant. Onderling is er geen communicatie. Mjn grootste kritiek punt is dat ik niet gewoon een glas kraan water mag drinken. We hebben ruim aan frisdrank besteld maar ik drink graag water (veel). Dit geldt overigens voor ieder restaurant. Als je niet gewoon een kan water op je tafel kunt krijgen dan vind ik dat echt heel erg dom en vervelend. Maar nogmaals, het eten was heerlijk!!

Gegeten op: 28 oktober 2012.
lamaj
lamaj
Proever in spe

20 oktober 2012

Dito als Kimono, gaat alleen meer mis dan bij Kimono. Je krijgt vaak gerechten die je niet hebt besteld en hetgeen wat je besteld krijg je niet dat is soms wel leuk. Prijs kwaliteit dik in orde

frankklein
frankklein
Meesterproever

23 juli 2012

Ooit begon het in Almere met Kimono, een all you can eat sushi restaurant. Dat liep dermate goed dat de eigenaren een tweede, wat groter filiaal hebben geopend, genaamd Saké. Inmiddels behoren ook Sapporo en Fuij House tot dezelfde uitbater in Almere.
Het concept is eenvoudig: voor 19,80 (ma-wo) of 22,80 (do-zo) kun je twee uur lang genieten van kleine (aziatische) hapjes die je via een kaart kunt bestellen. Omwille van verspilling is er een beperkt aantal hapjes dat je per persoon per keer kunt bestellen, maar geen zorgen, honger houd je niet over!
Het assortiment gaat van salades met of zonder zeewier tot verschillende sushi en maki soorten, ossehaad, lamskoteletjes of, voor de minder avontuurlijk aangelegde eters, friet, worstjes en loempiaatjes.Soms is het even wachten tussen de gerechten, en een heel enkele keer gaat iets ook wel mis, en wordt het verkeerde gebracht of iets juist niet gebracht. Maar het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.
Grote adder onder het gras bij dit concept is natuurlijk dat je, in combinatie met de zoute Kikoman-saus, dorstig wordt, en de drankjes zijn aan de prijs!
Wat wel weer positief is, is dat men eeen uitgebreide drankenkaart kent en, zoals een Japans restaurant betaamt: verschillende en aanbevelenswaardige soorten saké heeft!
Zéker voor meer dan ééns aan te bevelen!

Gegeten op: 31 mei 2012.
Marcel_l
Marcel_l
Topproever

17 juli 2012

Ikzelf ben geen Sushi eter, echter heeft Sake voor de niet Sushi eter ook heel wat wils op de kaart! Het eten is erg goed van smaak en het vlees (vooral de ossenhaas) zeer mals. Het personeel doet goed hun best en kijken met regelmaat of je nog iets te drinken hebt of wil bestellen of niet. Het enige nadeel vind ik is dat ze soms (vooral in drukte) gerechten vergeten, en dat ze de sushi en niet sushi gerechten niet tegelijkertijd uitleveren op die manier is mijn partner al klaar met eten terwijl het mijne nog niet bezorgd is. Ook zijn de kleine 2 persoonstafels wat krap aan en dichtbij elkaar geplaatst. Al met al goed eten en service voor een nette prijs.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
D3NN1S
D3NN1S
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Schrijf zelf een recensie over Japans restaurant Sake

Schrijf hieronder je recensie over Japans restaurant Sake. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.