Van der Dussen doet mee aan de IENS DinerDagen
| Huiswijn per fles | €21.00 | |
| Huiswijn per glas | €3.90 | |
| Openingstijden |
| |
Dit ‘sfeervol ingerichte oude pand’ zorgt voor een ‘mooie entourage’. De ‘oude houten tafeltjes’ waar je aan zit, staan wel ‘bijzonder dicht op elkaar’. De keukenbrigade krijgt lovende kritieken en maakt ‘verrassende combinaties, gebaseerd op de klassieke Franse keuken’. De kwaliteit van het eten is dan ook ‘erg goed’, al vindt een enkeling het ‘niet erg sensationeel’. Ook de bediening ‘heeft verstand van zaken’ en is ‘vriendelijk en alert’. Het personeel zou zich af en toe alleen ‘iets meer mogen ontspannen’.
nico6 11 mei 2012 | |
Tot nu toe mijn favoriete restaurant in Delft. Het eten is voortreffelijk, de bediening uitstekend en de sfeer en uitstraling is ook helemaal top. Een paar keer voor een gesloten deur gestaan bij dit populaire restaurant dus wel reserveren. |
gerdavt 17 maart 2012 | |
Verleden week tijdens de restaurantweek bij van der Dussen gegeten. Wat een verwennerij. Mooie gerechten, apart en met een heerlijke smaak. Attent personeel zonder opdringerig te zijn. Gezellige inrichting. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij hebben genoten en gaan gauw weer eens |
coradegroot 4 maart 2012 | |
gisteren voor de eerste keer gegeten bij Van der Dussen, we kregen bij binnenkomst direkt al het gezellige "uit" gevoel, mooie zaak, leuke muurschilderingen, attente bediening, alles werd keurig uitgelegd aan tafel zonder te overdrijven, hebben een 4 gangen Van der Dussen menu genomen, was heerlijk, zeker een restaurant om vaker te bezoeken. |
ilonavanamstel 3 maart 2012 | |
heerlijk gegeten in dit restaurant. we lieten ons verrassen door de nieuwe chefkok, t was echt geweldig. we hebben van alle gangen enorm genoten, met bijpassende wijnen erbij die het eten goed complimenteerden. deze chefkok heeft voorheen in sterren restaurants gekookt, en dat proef je!
WimBl 26 februari 2012 | |
Afgelopen week hebben we uitstekend gedineerd bij Van der Dussen. Met veel smaak vijf gangen gegeten, waarbij hele speciale combinaties. Zelfs de wat "gewonere" gerechten waren door de perfecte bereiding ook bijzonder. Hulde aan chefkok Tom Beckers en zijn brigade.
Geef zelf je mening over Van der Dussen
| Maandag | van 17:30 tot 22:00 | |