7.6

Van der Dussen doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenFrans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Dit ‘sfeervol ingerichte oude pand’ zorgt voor een ‘mooie entourage’. De ‘oude houten tafeltjes’ waar je aan zit, staan wel ‘bijzonder dicht op elkaar’. De keukenbrigade krijgt lovende kritieken en maakt ‘verrassende combinaties, gebaseerd op de klassieke Franse keuken’. De kwaliteit van het eten is dan ook ‘erg goed’, al vindt een enkeling het ‘niet erg sensationeel’. Ook de bediening ‘heeft verstand van zaken’ en is ‘vriendelijk en alert’. Het personeel zou zich af en toe alleen ‘iets meer mogen ontspannen’.

nico6 nico6 11 mei 2012

Tot nu toe mijn favoriete restaurant in Delft. Het eten is voortreffelijk, de bediening uitstekend en de sfeer en uitstraling is ook helemaal top. Een paar keer voor een gesloten deur gestaan bij dit populaire restaurant dus wel reserveren.

gerdavt gerdavt 17 maart 2012

Verleden week tijdens de restaurantweek bij van der Dussen gegeten. Wat een verwennerij. Mooie gerechten, apart en met een heerlijke smaak. Attent personeel zonder opdringerig te zijn. Gezellige inrichting. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Wij hebben genoten en gaan gauw weer eens

coradegroot coradegroot 4 maart 2012

gisteren voor de eerste keer gegeten bij Van der Dussen, we kregen bij binnenkomst direkt al het gezellige "uit" gevoel, mooie zaak, leuke muurschilderingen, attente bediening, alles werd keurig uitgelegd aan tafel zonder te overdrijven, hebben een 4 gangen Van der Dussen menu genomen, was heerlijk, zeker een restaurant om vaker te bezoeken.

ilonavanamstel ilonavanamstel 3 maart 2012

heerlijk gegeten in dit restaurant. we lieten ons verrassen door de nieuwe chefkok, t was echt geweldig. we hebben van alle gangen enorm genoten, met bijpassende wijnen erbij die het eten goed complimenteerden. deze chefkok heeft voorheen in sterren restaurants gekookt, en dat proef je!
naast het heerlijke eten en drinken ook een mooie entourage, en rustige proffessionele bediening waardoor het dineren bij van der dussen een heerlijke avond uit werd!

WimBl WimBl 26 februari 2012

Afgelopen week hebben we uitstekend gedineerd bij Van der Dussen. Met veel smaak vijf gangen gegeten, waarbij hele speciale combinaties. Zelfs de wat "gewonere" gerechten waren door de perfecte bereiding ook bijzonder. Hulde aan chefkok Tom Beckers en zijn brigade.
Ook de bediening was aangenaam attent.
Dit restaurant koppelt een fijne ambiance en prettige sfeer aan een heel goede keuken.

Geef zelf je mening over Van der Dussen

Maandagvan 17:30 tot 22:00