ActiviteitenRestaurant, Private dining
KeukenBiologisch, Frans & Mediterraan
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

12 maart 2013

Heerlijk gegeten, een vast menu maar met de mogelijkheid om van vis naar vlees te switchen als je niet van alles houdt.
Runderstaartstuk was heerlijk. Wij komen zeker terug.

Gegeten op: 3 maart 2013.
Yffie
Yffie
Expertproever

25 februari 2013

Dit was inmiddels de zesde keer dat we bij van der Dussen aten. Uitgenodigd door m'n beste vriendin, dus dat smaakt naar meer. Het is niet voor niets dat we daar al de zesde keer kwamen. Alle keren heerlijk gegeten en ook nu weer. 4-Gangen verrassingsmenu van de chef. Alles even smakelijk, geen superspitsvondigheden. Gewoon lekker, alle gangen, en uiteindelijk ook voldoende verzadigd. Misschien ook wel door de heerlijke homp brood die je erbij krijgt.
We werden wel aanvankelijk op een koude tochtige plek gestationeerd. Was bekend van die plek. Gelukkig konden we naar een ander tafeltje. De bediening was niet zo heel attent deze keer. Lang wachten op een flesje water dat we bestelden bijvoorbeeld. Wel gezellige mensen. Er hangt een goede sfeer, ook tussen het personeel onderling en dat doet prettig aan. Ze zijn zeker goed voor een zevende keer!

Gegeten op: 2 februari 2013.
wallydoc
wallydoc
Fijnproever

24 februari 2013

Eten bij Van Der Dussen is lekker eten. Originele combinaties en interessante wijnen die doorgaans goed passen.
Het personeel is netjes en geven goede informatie, maar een persoonlijke noot ontbreekt. Dat werd pijnlijk duidelijk toen we erachter kwamen dat we €100 te veel hadden moeten pinnen. Een typefoutje- kan gebeuren. Maar ik verwacht dan wel gemeende excuses en schaamrood op de kaken voor zo'n kostbare fout. Maar dat bleef uit bij de dame in kwestie. Heel kwalijk.

Ric-lust-alles
Ric-lust-al...
Meesterproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

17 februari 2013

wij hebben hier gisterenavond weer zalig gegeten, Het menu van der Dussen zalm, coquilles, snoekbaars en een heerlijk toetje
De sfeer is altijd heel gezellig. Een zaal vol genietende mensen. De bediening is heel professioneel en heel vriendelijk. een top-restaurant

Gegeten op: 16 februari 2013.
gerdavt
gerdavt
Topproever

16 februari 2013

Nadat we een aantal jaren hier nietmeer geweest zijn, toch weer eens geprobeerd. En absoluut geen spijt van, het decor blijft prima,lekker ruim, het personeel is echt zeer kundig en vriendelijk. En de gerechten variëren tussen goed (coquilles met gekaramelliseerde witlof) tot briljant (de amuse, de zalm en de eendenborst).

Gegeten op: 15 februari 2013.
jerommeke
jerommeke
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

Alle 115 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Van der Dussen

Schrijf hieronder je recensie over Van der Dussen. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag17:30 - 22:00
ZondagGesloten