KeukenIndonesisch

eppe eppe 26 februari 2012

Indonesie is een ontzettend groot land en elke eiland,stad,dorp,straatje en elke familie kookt weer anders dus we kunnen niet echt spreken van DE Indonesische keuken. Tunjungun serveert gerechten uit de Oost Javaanse keuken. En met gevaar dat ik al die andere tegen het hoofd ga stoten, maar dit smaakt echt super. En de prijs is nog bijna uit het Gulden tijdperk. Voor nog geen €8 heb je al een bak Tjampoer met 2 soorten vlees 2 soorten groenten en een eitje. Personeel doet ook niet moeilijke als je ergens een schepje meer van wilt. Vooral de Rendang en de Sayur vind ik overheerlijk van smaak sate Kambing mag ook in mijn favoriete lijstje. Wat toch een klein minpuntje is en zal blijven is dat het eten uiteindelijk toch in een magnetron gaat. Maar daar kun je niet echt meer omheen vandaag de dag.Zaak ziet er schoon uit maar als mensen verwachten dat je hier het oude indie zal aantreffen binnen, dan is er misschien een lichte teleurstelling, zakelijke TL verlichting en weinig " gezelligheid: in de aankleding, maar uiteindelijk gaat het om het eten en dat is echt meer dan prima. Voor mij de beste Oost Javaanse/ Indonesche traiteurshop van heel het Gooi en Eemland. Een familielid heeft door Tunjungan de catering laten verzorgen en daar heeft de hele familie het nu, bijna een half jaar later nog steeds over, hoe lekker en goed het allemaal wel niet geregeld was. Toptent!

duckdonald duckdonald 19 december 2011

Een echte aanrader!
Heerlijke Indische gerechten. Veel keus en kwalitatief uitstekend.
Goede prijs kwaliteit verhouding.

BasBone BasBone 11 november 2011

Bij deze (afhaal)toko krijg je pas écht Indonesisch eten. Redelijk aan de prijs, maar zo geweldig lekker!! Verslavend gewoon..... en ook nog eens zeer vriendelijke bediening.

Mrjln Mrjln 20 juli 2011

Een regelrechte verslaving dit adres!!! Sinds de opening van deze zaak kom ik hier bijna wekelijks voor een kleine tjampoer (€8,00) Een zelf samen te stellen combinatiegerecht met nasi goreng, nasi kuning, bami, of mihoen, twee vleesgerechten (kip, rundvlees, zoet of pittig, veel keuze) een gekookt ei (mild of pittig) en twee groentegerechten. Dagelijks vers en heerlijk bereid, iedere keer weer! Ook de saté is hier om je vingers bij op te eten zo lekker. Op verzoek worden de hapjes opgewarmd zodat je thuis direct kunt aanvallen. Ook doorgewinterde liefhebbers van de Indonenische keuken maak ik erg blij met iets lekkers van deze traiteur. Goede prijs-kwaliteit verhouding, vriendelijke eigenaar. Een echte aanwinst voor Baarn!

franshals franshals 16 juli 2011

Voor de vierde keer wezen afhalen bij deze Indische traiteur. en ook nu hebben we weer ontzettend genoten van de overheerlijke Tjoempoer. Mijn vriendin is meer van de pittige tot scherpe gerechten. Ik persoonlijk ga meestal voor de middenweg. Geen probleem er is keus genoeg! En waar ze bij de concurrentie voor een "rames" al de grens van de € 12,00 bereiken en wil je daar nog 1 stokje sate bij, dan word dit bedrag met gemak overschreden is dit bij Tunjungun gelukkig nog niet het geval. Klein of groot. boven de € kom je niet.De bediening is buitengewoon vriendelijk.Het enige waar ik me wel een beetje over verwonder is dat de eigenaar besloten heeft om een groot deel van de ramen " dicht te plakken"...Werkt niet echt uitnodigend en als voorbijganger is de kans dus vrij groot dat je straal voorbij deze heerlijke afhaal loopt.

Geef zelf je mening over Tunjungan