| Keuken | Aziatisch |
| Openingstijden | iedere dag 17.00-22.15 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Cari van Rood 24 mei 2012 | |
Aangemoedigd door de positieve reacties gisteren hier gegeten, maar dat was een teleurstellende ervaring. We hadden het verrassingsmenu en hoopten daarmee op iets meer verfijning dan de "standaard" hapjes. Echter bestond het verrassingselement er voornamelijk uit dat bijna alle gerechten gefrituurd waren, tot en met het ijs toe. Verder waren de porties ruim, maar leken de sausjes soms zo uit een Conimex flesje te komen. Ook de bediening was in tegenstelling tot andere ervaringen niet top: de ene keer 10 minuten tussen de gangen en dan weer een uur, en vragen daarover werden me een grote glimlach en wat onverstaanbaar gemompel afgedaan. Ook het "dat was lekker he" bij het afruimen gaat op een gegeven moment wel tegenstaan... Dan is 35 euro voor 5 gangen best veel. Misschien een incidentele dip, maar wat ons betreft dus niet voor herhaling vatbaar. |
PHenA3N 5 april 2012 | |
We hebben nu 3 keer hier gegeten met meerdere mensen en de mogelijkheid om diverse hapjes te bestellen bevalt ons zeer. De prijs kwaliteitsverhouding is prima. Ondanks de grootte van het restaurant is men snel en gastvrij. Reserveren is een must óók door de week. Keep up the spirit. Voor de kenners van de stad, de Slak is gevestigd in de oude dansschool Neet. |
ellen12345678910 11 december 2011 | |
Heerlijk gegeten, verrassend concept met topgerechten, leuke bediening en goede prijs kwaliteit. Verrassend nieuw pareltje in Eindhoven. We komen zeker een keer terug |
sol 13 augustus 2011 | |
Gewoon echt lekker eten met goede service.Eten van hoge kwaliteit |
Marjon van der Lande 26 april 2011 | |
Parkeren voor de deur op 1e Paasdag. Grote ruimte met open keuken. Goede keuze en deze eerste keer voor verrassingsmenu gekozen. Verwend met eend, kwartel en ossehaas. Meer dan genoeg qua hoeveelheden. Ik zou iets minder vlees hoeven en iets meer groente. Prachtige verschillende presentaties, lekkere smaken, goede timing (niet te snel, niet te langzaam) en mooie gerechten. Vriendelijke bediening en prettig geprijsd. Wij komen zeker terug. |
Geef zelf je mening over De Slak