7.4
Toon telefoonnummer 071 523 30 66

ActiviteitenAfhalen, Catering
KeukenHalal & Indonesisch

11 september 2012

Niet veel meer dan een goedkope toko even voor de snelle hap. Verre van hoogstaand, boontjes slap, rendang taai en de ikan bali was volgens ons niet vers.

suikerbuikje
suikerbuikj...
Meesterproever

16 augustus 2012

Ik werd even op het verkeerde been gezet door de categorisering 'Surinaams'. Ze hebben hier heerlijke, authentieke Indonesische gerechten die allemaal vers worden geklaargemaakt, inclusief de basis voor alle sauzen/nasi kuning etc. Het is wel echt afhaal, dus sfeervol dineren is niet echt mogelijk. Vooral de pittige aubergine en de urap (groente in vers geraspte kokos) zijn mijn favoriet. Eigenaar is ook erg vriendelijk

Gegeten op: 13 augustus 2012.
V.Bosch
V.Bosch

17 juli 2012

Heerlijk eten, subtiel van smaak, goede keus. Ook zeer vriendelijke bediening, die graag helpt bij het maken van een keuze.
Belangrijkste minpunt: soms wachttijd, omdat inmiddels teveel mensen hebben ontdekt hoe lekker het hier is.

ElizaL
ElizaL
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

6 mei 2012

toko mini heeft bij mij gecatered voor zo'n 70 personen. iedereen die ik er daarna naar vroeg was enthousiast over de kwaliteit en ikzelf ook over de prijs. en, wees eerlijk, als je voor 8 tot 10 euro voor 2 personen lekker eten kunt halen - dan stel je geen michelin-eisen.

oldgent
oldgent

18 oktober 2011

Op aanraden van vrienden vorige week eten gehaald bij deze toko. Het eten was in een bak gestapeld en zacht. Prijs is goedkoop maar de smaakpapillen verdienen beter.

femke40
femke40
Proever in spe

Alle 8 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Toko Mini

Schrijf hieronder je recensie over Toko Mini. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag t/m Zaterdag13:00 - 20:00
Zondag15:00 - 20:00