| Activiteiten | Afhalen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Niet veel meer dan een goedkope toko even voor de snelle hap. Verre van hoogstaand, boontjes slap, rendang taai en de ikan bali was volgens ons niet vers.
Ik werd even op het verkeerde been gezet door de categorisering 'Surinaams'. Ze hebben hier heerlijke, authentieke Indonesische gerechten die allemaal vers worden geklaargemaakt, inclusief de basis voor alle sauzen/nasi kuning etc. Het is wel echt afhaal, dus sfeervol dineren is niet echt mogelijk. Vooral de pittige aubergine en de urap (groente in vers geraspte kokos) zijn mijn favoriet. Eigenaar is ook erg vriendelijk
Gegeten op: 13 augustus 2012.
Heerlijk eten, subtiel van smaak, goede keus. Ook zeer vriendelijke bediening, die graag helpt bij het maken van een keuze.
Belangrijkste minpunt: soms wachttijd, omdat inmiddels teveel mensen hebben ontdekt hoe lekker het hier is.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
toko mini heeft bij mij gecatered voor zo'n 70 personen. iedereen die ik er daarna naar vroeg was enthousiast over de kwaliteit en ikzelf ook over de prijs. en, wees eerlijk, als je voor 8 tot 10 euro voor 2 personen lekker eten kunt halen - dan stel je geen michelin-eisen.
Op aanraden van vrienden vorige week eten gehaald bij deze toko. Het eten was in een bak gestapeld en zacht. Prijs is goedkoop maar de smaakpapillen verdienen beter.
Schrijf zelf een recensie over Toko Mini
Schrijf hieronder je recensie over Toko Mini. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zaterdag | 13:00 - 20:00 |
| Zondag | 15:00 - 20:00 |