Restaurant & Cafe Bar WERCK is een uitstekende plek voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of een geweldig diner. Met z'n tweetjes of met een groot gezelschap: we heten u graag hartelijk welkom. De combinatie van locatie, inrichting en kaart maakt WERCK tot een absolute aanrader voor iedere gelegenheid. Overtuig uzelf en beleef een onvergetelijk moment bij WERCK in hartje Amsterdam!
De locatie en de inrichting doen een hoop voor Het Nieuwe Werck, maar daar is niet alles mee gezegd. Natuurlijk is die plek met dakterras daar aan de Prinsengracht erg fijn, maar de uitgebreide kaart en de gunstige prijs-kwaliteitverhouding doen ook zeker een duit in het zakje. Een topplek voor borrel, lunch en diner.
Heerlijk geluncht, we hadden werkoverleg! Gastvrije bediening! Mayo is heerlijk, en zelfgemaakt! Lekker gezeten de hele middag en erg genoten. Goed eten, lekkere wijnen en goeie cocktails.
Ondanks dat het een prachtige pand is op een mooie locatie en het eten prima was toch een absoluut slechte indruk gekregen van dit restaurant. Ik ben nog nooit van mijn leven zo slecht en ongastvrij behandeld in een restaurant. Betalen voor de toiletten als restaurantgast, wanneer je dit aankaart te horen krijgen 'dat je blij mag zijn dat de garderobe gratis is'. Afgesnauwd worden door het personeel wanneer je ze om een klein beetje dienstverlening vraagt. Niks kan want Werck wordt een club en er moet geld verdiend worden. Ik ben iig zwaar teleurgesteld in dit restaurant en kan iedereen van harte aanraden hier nooit meer een voet over de drempel te zetten.
Hier op dinsdag 20 december gegeten met 4 personen. Niet veel tijd, dus er was een eindtijd afgesproken. 1 x kipsate, 2 x pasta Vongole en 1 x Wok. Alle vier waren we tevreden over de hoeveelheid, kwaliteit en presentatie op het bord. Goed van smaak en qua prijsstelling ietsje aan de dure kant, maar dat komt door de locatie ( naast het Anne Frankhuis)
Wat een wisselende meningen, wij hebben gelukkig een prima avond gehad. Zicht op een schone en energieke open keuken, lekkere home-burger en mooi vers getapte fluitjes.
Als de zon weer gaat schijnen gaan we ook het terras een keer proberen. Komen iig graag weer terug.