KeukenAziatisch

lekker1965 lekker1965 4 oktober 2011

Kenners weten het: hier eet je Chinees en dat weten de Chinezen ook. Het restaurant zit altijd vol, reserveren heeft geen enkele zin, ook met reservering sluit je gewoon achteraan in de rij (behalve met een grote groep). Zelfs voor de lunch. Is dat erg? Nee, het eten is gewoon erg goed, tegen een bijzonder aanvaardbaar prijsniveau.

Visser60 Visser60 17 juli 2011

Vanavond met 2 personen gegeten. Ik was vergeten de recenties op iens te lezen, maar ik sluit me volledig aan bij de vorige klachten. We hadden een groupon-bon en je verwacht lekker eten. Onze andere ervaringen met groupon waren zeer goed. Het eten was niet lekker. Ons inziens was het 8 gangen ipv 10 gangen, de bediening kon de moeite niet nemen om te vertellen wat we aten en waren zeer onvriendelijk. Het eten werd op tafel "gesmeten" en we waren na een uur weer buiten. Bij de opmerking dat ons eten koud was en niet lekker, werd er geen reactie gegeven en weggelopen. Wij komen hier nooit meer terug!! Niet naar toegaan.

2DiE4 2DiE4 15 juli 2011

Na de reacties te hebben gelezen wilde ik eigenlijk geen gebruik meer maken van mijn Groupon, maar uiteindelijk toch besloten vandaag te gaan. Het is precies even slecht als alle reacties. Het eten wordt letterlijk en figuurlijk op tafel gesmeten. Toen we vroegen om stokjes werden die zelfs van een afstand op onze tafel gegooid. Mijn vriendin eet geen varken en bij een van de gerechten wilde ze duidelijkheid over de inhoud. Het enige wat de beste man in de snelheid nog kon zeggen over wat erin zat was 'vlees!' en weg was ie. Gelukkig waren we voorbereid op de service, maar dit is misschien wel de slechtste service die we in tijden hebben meegemaakt. Achteraf gezien kunnen we er wel de lol van inzien dat het ze echt niet interesseert, maar toch komen we hier niet meer hoe goedkoop een volgende aanbieding ook gaat zijn.

ewag ewag 13 juli 2011

bij binnenkomst kon er een gouden avond niet af. zodra het groupon leger was neer gestreken werden de gerechten haast op tafel gesmeten. eten was middelmatig en zeker het geld niet waard. het wordt tijd dat groupon selectief wordt en dit soort maffia chinezen de deur wijst.

Rayzor Rayzor 4 juni 2011

Via Groupon hadden we een 10-gangendiner weten te bemachtigen van dit restaurant. Het diner begon al slecht, er stond namelijk een stoel met natte bekleding aan onze tafel. Nadat we plaats hadden genomen werd vrijwel direct onze eerste gang geserveerd, waarna de overige gerechten in een snel tempo erbij werden gezet. Tegen het einde van het diner stonden er 3 gangen voor onze neus, lekker gezellig uit eten is anders! Uiteindelijk vonden wij van de ca. 10-gangen slechts 3 gerechten lekker. Overigens hebben wij weinig teruggezien van het vooraf samengestelde menu die te vinden was op de Groupon website.

Geef zelf je mening over Orient Tong Hoy Asian Cuisine