Prima eten, goede prijs- kwaliteit verhouding. Bediening is goed, beleefd meer (nog) onervaren. TIP bestel eens een suggestie naast de kaart. En geniet van een heerlijk kaasplankje met een PX
Een eetcafe zoals een eetcafe hoort te zijn: Je kunt er gezellig borrelen in een sfeervolle omgeving en het eten is heerlijk. De bediening is goed en flexibel. Daarnaast zijn er regelmatig leuke evenementen.
Reeds verschillende keren waren wij te gast in de Vroolijke Frans te Brummen.
In een sfeervolle ambiance hebben we genoten van de tongstrelende gerechten.
Prijs en kwaliteit verhouding was ons inziens prima, maar ook de hoeveelheden ruimschoots voldoende.
We hopen deze uitspanning nog vaak te bezoeken voor een lekker etentje of een goed glas wijn na een mooie wandeling.
We hebben heerlijk gegeten in de Vroolijke Frans. De bediening was ontzettend gastvrij en er hing een knusse sfeer. Zelfs de chefkok Pascal kwam in het restaurant om te informeren hoe het smaakte. Wij vonden het een geweldige ervaring!
Kort geleden ben ik naar de Vroolijke Frans geweest en dat is me erg positief bijgebleven! Mijn vriendin en ik hadden veel geluk, omdat we reeën konden bewonderen op achterliggend terrein. De gastheer was zo vrij om uitgebreid te vertellen en te laten zien wat er te bieden is en dat gaf een prettige sfeer. Bovendien was het eten ook goed!