KeukenInternationaal

24 maart 2013

We komen hier een paar keer per jaar met de hele familie voor de kerst of voor een verjaardag. Altijd met live cooking. Dat concept is uitstekend als je bedenkt dat in de prijs ook alle drank is inbegrepen, dus hoeveel je ook drinkt... Het moet wel heel gek zijn als je hier niet lekker eet, er is voor ieder wel wat, van koude visschotels tot sushi's, van gebakken slibtongetjes tot complete wokgerechten, de voorgerechten en de taarten daarna en het ijs, pppffff, je kunt bezig blijven hier en als een tonnetje rond naar buiten komen. Kortom voor de grote eter, GEWELDIG! voor de kleinere of moeilijke eter, een enorme variëteit aan gerechten. Heel leuk als je met een wat grotere groep dit gaat doen, live cooking is minder geschikt voor een romantisch "diner for two". Een hele dikke voldoende van ons.

Gegeten op: 16 maart 2013.
ted4
ted4
Proever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

23 januari 2013

Blijft een beetje twijfelgeval. Paar keer gegeten en elke keer wel wat tegenvallers, waarbij het eten toch net niet is wat ik verwacht. De keren dat eten echt niet goed was, is dit netjes opgelost. Geen ongewenste discussie maar de fout wordt toegevenen, het gerecht van de rekening gehaald en dessert van de zaak aangeboden. Grote restaurantruimte volgens het bekende concept ingericht.
Prijs-kwaliteitsverhouding bij wat kleinere restaurants meestal wat beter dan hier.

Gegeten op: 12 januari 2013.
Henrique
Henrique
Topproever

9 december 2012

Je merkt aan alles dat het Valk concern zowel het hotel als het eten upgrade. Het straalt luxe uit. Het eten is prima, voor elk wat wils. Goede wijnen die redelijk geprijsd zijn. Eén van de betere zaken van Almere. Probeer het wild eens!

Gegeten op: 9 december 2012.
gerardvd
gerardvd
Meesterproever

25 november 2012

Zeer goed gegeten, bediening was netjes en goed. Grote eetzaal, maar voelt gezellig aan. Alla carte gegeten, volgende keer eens dat live cooking proberen.

Gegeten op: 18 augustus 2012.
Vincent76
Vincent76
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

21 november 2012

lekker eten, de bediening wordt steeds beter, lekkere stoelen en prettige inrichting, maar het wordt wel steeds duurder om bij van der valk te eten

Gegeten op: 17 november 2012.
erwins
erwins
Proever

Schrijf zelf een recensie over Van der Valk Hotel Almere

Schrijf hieronder je recensie over Van der Valk Hotel Almere. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.