| Activiteiten | Afhalen, Bezorgen, Catering, High tea | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Lekker gegeten, met vooral lekkere sushi. De dashi was wat kippensoep achtig en viel wat tegen. Tempura, was van zwaar beslag en niet licht en luchtig. Dat klinkt er negatief misschien, maar in het algemeen hebben we erg lekker gegeten. De bediening was erg aardig en allert. Het eten werd in een vlot tempo geserveerd.
Fris decor, hoewel de banken tegen de muur erg door zakken.
Leuk restaurant!
Zeer acceptabele hapjes en sushi. Dit Aziatische all-you can eat restaurant biedt niet alleen Japanse sushi en yakitori-gerechten maar ook kleine hapjes uit de rest van Azië, zoals Thaise viskoekjes en Chinese eend in pannenkoek. De kwaliteit van de hapjes was wisselend, maar over het algemeen goed mits je geen Azië-purist bent of een fan van sterrenrestaurants.
Opvallend lekker: tempuragarnalen, gemberkip, misosoep, inktvisringen (niet van die rubberen robbies) en de samosa's.
Puntjes van kritiek: de chickenwings waren smakeloos, de yakitori-kip was klein en leek rechtstreeks uit een mora-vriesverpakking te komen en mijn tafelheer hield bij hoog en laag vol dat de rijst geen echte sushirijst was. Waar of niet, de rijst was misschien een klein beetje undercooked maar de korrels waren wel te onderscheiden: een voorwaarde voor sushirijst. De rijst miste een beetje de lichte smaak van rijstazijn.
De service was erg aangenaam: vriendelijk, niet opdringerig en liep vaak genoeg langs. Piepklein verbeterpuntje (wat men overigens in vrijwel elk sushirestaurant zou mogen doen): het stoort wanneer de bediening te vaak de lege bordjes en flesjes komt ophalen.
Het decor is okee. Netjes en modern. Verlichting iets te kil naar mijn smaak, maar ik denk dat velen zich daar niet aan zullen storen.
Naar aanleiding van de goede recensies hier gaan eten. Mooie zaak geworden (was volgens mij een Chinees, Peking??) en bediening was vlot.
Sake, Japans bier alles ook nog eens snel op tafel. Maar toen het eten: alles smaakte gelijk. Of je nou de zalm, rund of wat dan ook bestelde blijkbaar had de chef 1 sausje klaar staan. Ook de sushi viel me vies tegen, veel rijst, weinig vis.
Zal hier niet snel terugkomen, als er niets veranderd aan de keuken.
Lekker gegeten, gezellige sfeer, bediening netjes en erg vriendelijk, mooie zaak. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Naast fijne sushi ook veel lekkere warme hapjes. Bamisoep met rundvlees is superlekker.
Lekker gegeten leuke bediening en lekkere huiswijn kortom het was een geslaagde avond!! je merkt dat er goed is nagedacht over het concept. Verwacht geen sterren eten maar voor de prijs die je betaald krijg je genoeg ik vond het leuk
Schrijf zelf een recensie over Imono
Schrijf hieronder je recensie over Imono. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | 12:00 - 22:30 |