7.7
Toon telefoonnummer (0182) 686 689

KeukenBbq, Grill, Hollands & Biologisch
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

BasO BasO 24 mei 2012

lekker gegeten hier. De bediening is vriendelijk en gaat prettig om met speciale wensen. Het eten is goed, de dry-aged is wat te prijzig voor wat het is maar zeker lekker. Ook een heerlijke steak-tartaar gegeten, een klassieker die zie je niet vaak meer ziet. ze mogen iets minder zuinig doen met de frietjes. Nagerecht ook erg lekker.
Verder ook leuk pand, prima ingericht. Ik hoop dat ze het succes aankunnen en dat zullen we graag nog eens gaan proberen.

JudithSmeets JudithSmeets 22 mei 2012

Afgelopen weekend hebben wij voor het eerst gegeten bij koeien en kaas. Bij binnenkomst voel je je meteen welkom omdat het personeel heel hartelijk is.
De sfeer in het restaurant is top.
De keuze van de kaart is uitgebreid maar toch heel overzichtelijk. Zo konden wij lekker variƫren tussen voor-, hoofd- en nagerecht en is er voor iedereen wat wils. Bij ieder gerecht wordt er een goed wijnadvies gegeven en wij vonden de kennis en de hartelijkheid van het personeel dan ook heel erg fijn. We hebben heerlijk gegeten en een super avond gehad bij Koeien en Kaas. Dus zeker voor herhaling vatbaar!

eeverling eeverling 21 mei 2012

Wij hebben afgelopen weekend gegeten bij Koeien en Kaas en hebben daar heerlijk van genoten. Het voorgerecht was voortreffelijk en ook het hoofdgerecht en toetje was geweldig. Heerlijke wijn erbij gedronken, waarbij we ook goed geadviseerd werden. De ontvangst en het bedienend personeel was zeer professioneel en bijzonder gastvrij. Kortom een heerlijk avondje uit, waar we zeker vaker terug zullen komen.

dorst dorst 20 mei 2012

Bij een restaurant dat 'Koeien" in de naam heeft staan verwacht je toch een goed stuk vlees. Wij aten met 4 personen en bestelden als hoofdgerechten een Ladysteak van de kogel, een Surf 'N Turf (=kogelbiefstuk van 160 gram) met 3 gamba's, en 2x een Daddy's steak van de kogel (250 gram) De wachttijd tussen voor-en hoofdgerechten was veel te lang. Duidelijk was dat men de drukte op deze zaterdagavond niet aan kon. Een van ons 4-en was uiteindelijk al over zijn honger heen. De gerechten werden gepresenteerd om houten borden. De Surf 'N Turf was rare besteld, de overige 3 medium; in elk van de stukken vlees zat een klein kaartje, waarop aangegeven in welke mate doorbakken dit was. Bij een kogelbiefstuk verwacht ik een mooi dik stuk vlees. Ik kreeg een beetje platte bruine lap, die nog het meeste op een doorbakken bieflap leek en er stond een kaartje medium in(er was rare besteld).Daar heb ik toen meteen wat van gezegd en we kregen het commentaar dat de surf'N turf en ladysteak allebei hetzelfde vlees was en dat die verwisseld waren. Blijkbaar begreep de serveerder wel dat je niet zomaar de gamba's op een ander bord kan leggen en hij nam de borden mee terug. Verrassend snel was het opgelost. Wij beiden kregen ons zelfde bord weer terug met hetzelfde vlees (dat platte doorbakken bieflapje) alleen stond er nu een ander kaartje in: op het nieuwe kaartje stond rare en het kaartje medium zat in de ladysteak. Wat een minachting van het personeel, om te denken dat je gewoon een ander kaartje erin kan zetten en dat het dan wel goed is. Ik hoefde het vlees maar 1x door te snijden om te zien dat het geheel doorbakken was. Omdat hoofdgerechten van de andere 2 tafelgenoten al die tijd koud stonden te worden, hebben we het maar opgelost en zelf de borden omgeruild. Ik kreeg nu de ladystaek waar eerst medium op stond en die rare zou moeten zijn, maar deze bleek toch medium. De heren met de daddystaek, allebei medium besteld hadden allebei een rare uitvoering. Maar het ergste was nog dat er nog al wat zenen in zaten, het vlees was ook taai. Het proefde alsof het vlees 's middags al aangebakken was en vanaf die tijd onder de warmhoudplaat had gestaan. Die ene ladystaek, die platte bieflap was helemaal niet te eten, doorbakken en taai. Onverteerbaar. Toen we bij het afruimen vertelden dat het niet naar ons zin was kregen we het antwoord dat ze dat aan de keuken moest vragen. Toen we na het dessert vroegen wat het antwoord van de keuken was, moesten we eerst nogmaals uitleggen wat er nu aan de hand was. Als goedmakertje kregen we een kopje koffie aan geboden. Maar echt goed hebben ze het niet gemaakt. want hier gaan we echt nooit meer naar toe. Het restaurant ziet er leuk uit, is gezellig, prima voorgerechten, maar missers van de keuken en arrogantie van het personeel, die blijkbaar denkt dat je met een ander kaartje ineens wel een rare biefstuk kan presenterenen en zo je gasten kan bedonderen, doet voor ons de deur dicht. Personeel dat bij binnekomst je jas aanpakt , maar als je vertrekt moet je wel zelf uitzoeken waar ze die opgehangen hebben. Wij betaalden 200 Euro. Koeien en Kaas? Hadden we maar kaas besteld.

kooiker45 kooiker45 15 mei 2012

wij hebben met moederdag heerlijk gekaasfonduet bij koeien en kaas, we werden hartelijk ontvangen , de bediening was erg goed en de kaasfondue nog beter .

Geef zelf je mening over Koeien en Kaas

LunchDiner