KeukenSurinaams

Sweewolf Sweewolf 15 april 2012

Het decor is uitzonderlijk te noemen. Zeer netjes en sfeervol ingericht. Normaal gesproken zien we afhaalzaakjes waar je eventueel ook kunt zitten om te eten. Of de inrichting is compleet stereotype oubollig.

Echter, het werd een deceptie. We waren nagenoeg de enigen in het restaurant en moesten drie kwartier op ons eten wachten. Tussendoor hebben we twee mensen gezien die eten kwamen afhalen. Ook zij moesten lang wachten, maar waren wel weer eerder mét eten vertrokken.
Toen kwam dan eindelijk ons eten. Twee keer roti vegetarisch, een rotirol vegetarisch, een roti kip en een bara met sambal. Het was leuk opgemaakt in een langwerpig bord met verschillende vakjes. De plaat werd apart geserveerd. Die was warm, de rest lauw tot koud. Mijn aardappels waren lauw, die van mijn vriend waren koud. De kousenband was lekker vers en knapperiig, maar niet erg smaakvol. De tahoe viel tegen, de tempeh was lekker. Het kerrie-ei was een gekookt ei in tweeën gesneden, waaraan we geen kerriesmaak konden ontdekken. De kip was droog en zout. De bara was dan wel weer lekker en warm, de bijgeserveerde sambal was ook lekker pittig. De rotirol was ook warm, had ik die maar genomen.
De drankjes kwamen duidelijk uit schenkflessen en waren niet koud en grotendeels hun bubbels kwijt.
Na deze teleurstelling kwam de rekening. We hadden van tevoren de afhaalkaart onder ogen gekregen met de mededeling dat er alleen grote gerechten geserveerd zouden worden. Op zich redelijk, maar schijnbaar hanteren ze dan ook meteen andere prijzen.
De drankjes waren niet 1,20 en 1,60 euro, maar allemaal werden ze aangeslagen als 2,50 euro. De 'grote' gerechten waren niet 8,00 euro, maar 9,75. Ook de bara's waren ineens een euro duurder. Drie euro voor een kale bara en een kwakje sambal vind ik wel ver gaan.
Verder een vriendelijke bediening, maar wij zijn met een bedrogen gevoel vertrokken en komen hier niet terug.

JannekevdW JannekevdW 6 februari 2012

Heerlijke roti gehad en zeer vriendelijke bediening! Voor herhaling vatbaar

Lotjex Lotjex 7 december 2011

Heeeel erg lekker en een superschone toko!

sjoerde sjoerde 26 november 2011

Heerlijke roti, echt surinaams. Wij hebben afgehaald maar het restaurant zelf ziet er mooi uit, wel wat anders dan de normale surinaamse restaurants waar je komt. Ook de surinaamse bami en de broodjes zijn trouwens heerlijk van smaak

Geef zelf je mening over Boitie