KeukenVegetarisch, Vis, Europees, Mensa & Dessert
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Lorraine Lorraine 12 april 2012

We ate here when it first opened and tried it again tonight. Food was fresh and very tastey.
The formula is super for a quick low-budget bite. We're planning on doing breakfast this weekend! I would highly recommend it!

bjorn78 bjorn78 14 december 2011

ik kom er de laatste tijd regelmatig met de lunch, je wacht iets langer dan in de avond (maar dan wacht je ook helemaal niet!), maar de prijs-kwaliteit verhouding is super. Een mooi belegd broodje voor 3,85, vindt dat maar eens ergens anders in de horeca in amsterdam!

Silliebillie78 Silliebillie78 12 november 2011

Prijzen zijn goed, sfeer en service zijn prima, maar na twee keer eten moet ik concluderen dat ik het niet lekker vind. Smakeloze eenheidsmaak (!) die niet met een beetje peper en zout weg te werken is. Niet mijn ding, terwijl ik het concept toejuich! Jammer, maar soms is het zo. Ik blijf het trouwens wel proberen. Gewoon vanwege de gunfactor...

RoderickvD RoderickvD 8 november 2011

Geen opsmuk bij de Stadskantine, het is meer ingericht als een mensa. Je krijgt voor iets van 9,- de keuze uit 3 gerechten die je zelf bij de counter kunt ophalen. Lekker eten dus een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

LucD LucD 9 oktober 2011

Een eettent die de taboe rondom ‘alleen’ eten doorbreekt, met oa als doelgroep ZZP’ers? Daar moet ik heen! Gecharmeerd door het concept stap ik alleen binnen. No nonsens is hier het kernwoord, voor zowel gasten, aanbod als interieur. Een sober minimalistisch interieur, maar niet ongezellig. € 8,85 voor 3 keuze daggerechten, vlees, vis of vegie. Ik bestel de dagmenu vlees: Torilla lasagna mais bonen en rundergehakt. Kijk, dat is nou nog eens iets anders dan saté met friet! 2 minuten na het bestellen had ik al mijn eten. Dat is timemanagement, zo trek je drukke mensen uit de dienstensector aan! Het voelde niet eerder zo comfortabel aan om alleen te eten als nu en ik was zeker niet de enige! De ingrediënten vormden een harmonieus geheel. Dat ik door zout eten minder lang zal leven, zal mij als bon vivant een worst wezen. Dus, wat mij betreft mocht er wel wat meer zout in. Dan de niet onbelangrijke test. De toiletten. De toiletten zijn namelijk representatief voor de keuken. En ja hoor, ze doorstaan het met glans. De toiletten zijn kunstzinnig ingericht, proper en over de hygiëne is nagedacht: bij het verlaten van het toilet moet je stoten tegen een ‘duw-deur’ zonder deurklink (!), en na het handen wassen (drukkraan en zeep & papiertjes waren aanwezig) hoef je geen deur meer aan te raken, je loopt zo de trap weer op.

Geef zelf je mening over De Stadskantine

Maandagvan 8:30 tot 22:00