8.4

De Eetkamer van Scheveningen doet mee aan de IENS DinerDagen

3 gangen voor €25
van 28 mei t/m 3 juni

Reserveer deze aanbieding!

Meer restaurants? Ga naar dinerdagen.nl!

Reserveer nu

KeukenBelgisch, Frans, Bistro, Internationaal, Vegetarisch & Vis
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

gmf4 gmf4 22 mei 2012

Heerlijk gegeten in dit sfeervolle restaurant.
Na een lekkere amuse met zalm en vervolgens brood met aioli, tapenade en olie bestelde mijn partner als voorgerecht de gamba's en ik de geitenkaasmuffin met tuttifrutti. Beide voorgerechten prima van smaak. Als hoofdgerecht de biefstuk en lamscarré...beide perfect gebakken en van uitstekende kwaliteit. Grote puntzak met friet erbij..dikke belgische frieten hadden het feest helemaal compleet gemaakt. Het kaasplateau als dessert was heerlijk en uitgebreid maar ook het chocoladetaartje was voortreffelijk. Prima gegeten in een relaxte omgeving met prima bediening!

tessamen tessamen 17 mei 2012

Gisteren verrassend gegeten! Wie eens een paar leuke nieuwe combinaties in smaken wil proeven is hier zeker op z'n plek. Een echte leuke bistro met fijne, rustige niet opdringerige- maar wel uitstekend geïnformeerde bediening. Gevonden via IENS en de Eetkamer prijzen we echt aan! Ben je in de buurt en heb je echt de tijd..... Gewoon doen!

katernummer1 katernummer1 8 mei 2012

Wij hebben hier afgelopen vrijdag gegeten met 5 personen. We zijn hier gaan eten voordat wij naar de musical Wicked gingen. Onze gastheer was zeer vriendelijk en alles was bespreekbaar ook al stond het niet op de kaart. (Ipv een ijsje van dek aart gewoon 3 bollen vanille ijs met slagroom). De prijs/kwaliteit verhouding van het eten was ook perfect. Wij komen niet uit de buurt, maar de volgende keer als wij in Scheveningen zijn gaan we zeker weer eten bij dit gezellige, knusse restaurant.

Michel65 Michel65 10 april 2012

Toevallig gevonden via Iens en konden (op een dinsdag avond) zonder afspraak terecht. Prima eten voor niet al te veel geld, vriendelijke bediening, lekkere wijn (per glas).

tessa tessa 10 april 2012

Afgelopen zaterdag met z'n drieën genoten van het 4-gangen verrassingsmenu met bijpassende wijnen! We zijn begonnen met een tonijntartaar, daarna volgde een aardappelsalade met huisgerookte makreel. Vooral de wijnen die erbij geschonken werden waren erg goed gekozen en passend bij de gerechten. De service is erg goed te noemen, verstand van wijn en spijzen en erg vriendelijk! We komen hier zeker nog een keer!

Geef zelf je mening over De Eetkamer van Scheveningen

MaandagGesloten