KeukenEetcafé
OpeningstijdenDi t/m Zo vanaf 17.00

moussie moussie 6 juni 2011

We hadden gereserveerd voor 10 personen met hemelvaartsdag, werden s'middags netjes gebeld of we binnen of buiten wouden eten. Maar dat was wel het enige pluspunt. Minpunten waren: Erg lang wachten, lege glazen, patat volgezogen met vet, (op 1 jongen na) veel te jong en onervaren bediening! Hebben geen toetje genomen zijn naar de ijssalon aan de overkant gelopen. Ze konden het niet aan en namen ook geen nieuwe klanten meer aan terwijl er nog plek genoeg was... Zonde hoor, ons zie je hier niet meer terug!

Nans73 Nans73 16 april 2011

De ervaring van DOM-coffee hebben wij inderdaad ook gehad...jammer. Ook mijn patat was lauw. De porties zijn niet bijzonder groot. Het vlees, ik de sate en mijn man het biefstuk....was prima. Op 1 blond meisje na, konden we aan het overige personeel niet zien dat ze het naar hun zin hadden.
VOor een simpele, betaalbare hap zouden we hier nog wel een keer terug komen.

GezinOostzaan GezinOostzaan 13 februari 2011

Wij, een gezin uit Oostzaan, hebben daar op 30 november 2010 gegeten. Daarbij viel het ons op dat limonade voor de kinderen niet te verkrijgen was. De patat was lauw en de wijn kon alleen maar per glas of een hele fles. DOM-coffee daar hadden ze nog nooit van gehoord. Toen de Irisch coffee over de kleding van mijn vrouw viel kon er nauwelijks excuses af. We konden slechts met heel veel moeite de koffie vergoed krijgen, maar eigenlijk was dat te veel gevraagd. Nooit meer Youpy!!

Geef zelf je mening over Eetcafe Youpy (voormalige Tapas restaurant)