| Activiteiten | Restaurant, Bezorgen, Catering | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
We hebben het Eetwaar menu genomen met bijpassend wijnarrangement.
Over de wijnen kunnen we kort zijn: uitstekende oude wereldwijnen. Origineel, met durf gekozen. We vonden ze helaas niet allemaal goed bij de gerechten passen.
Het eten: ook origineel en lekker, waarbij de aardappeltjes in alle gerechten geen goede keus waren. Te slap, te doorgekookt, puree te ver doorgemalem, niet mooi opgediend.
Dit restaurant is een belofte voor de toekomst. Wij zijn benieuwd of ze zich verder ontwikkelen en komen zeker terug.
Vrijdag 25 januari met z'n vieren een avond uit eten. Een feestje te vieren, dus zonder dralen het vijfgangen Eetwaarmenu met het wijnarrangement.
Goede sfeer, rustige avond, alle tijd en aandacht.
Fijne gerechten, alleen wel vrij kleine porties. In het januarimenu is de inktvissalade een topper evenals het hoofdgerecht (een combinatie van ribeye en klapstuk). Toch jammer dat het wijnarrangement drie keer wit schonk, voor er een stevige rode wijn op tafel kwam.
Uitstekende van fantasievolle gerechten. De zeebaars met pastinaak was een absolute topper.Goede wijnselectie die uitstekend combineert met de gerechten. Prijs/kwaliteitverhouding is goed.
Gegeten op: 21 november 2012.Klein maar heel fijn restaurantje buiten de diepenring van Groningen. Vriendelijke gastvrouw die je aandacht geeft en je goed kan informeren over gerechten en wijnen. De gerechten, door haar man in de keuken bereid, zijn verfijnd en heerlijk. Enige minpuntje is de akoestiek in de zaak. Er zat een vrij lawaaiige groep vlakbij ons waar alle eters in de zaak min of meer last van hadden. Lawaai wordt extra versterkt in de ruimte. Er werd me verteld dat ze er iets aan willen gaan doen. Geen reden om weg te blijven, wij komen ook zeker terug!
Gegeten op: 12 oktober 2012.
Nou, hier doen we het dus voor, uit eten gaan. Een klein restaurant, met veel persoonlijke aandacht, veel ervaring, de wil om het nét even anders te doen zonder dat daar dan allerlei franje van komt. Het is natuurlijk niet meer dan een uitgebouwde huiskamer, maar het functioneert nu al weer bijna 25 jaar als restaurant.
Het eten is er Frans georiënteerd, standaardmenu is 4 gangen, het is pertinent geen eetcafé. Wij zijn hier gemiddeld zo'n 75 euro kwijt, inclusief aperitief, digestief e.d., en vinden dat zeker niet te veel, want we houden van mooi klaargemaakt eten. Niet biologisch omdat het moet, maar omdat het smaakt. Geen blaatverhalen over wijn, maar daadwerkelijke interesse in de smaak, de combinatie met de gerechten. Het is onze favoriet geworden, en niet omdat ze dichtbij zitten. Nee, vooral omdat we elk restaurant waar we anders eten langs de "eetwaar"-meetlat leggen, en ze dan bijna altijd tekort komen in prijs of in kwaliteit, en meestal in de combinatie van die twee.
Schrijf zelf een recensie over Restaurant Eetwaar
Schrijf hieronder je recensie over Restaurant Eetwaar. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | vanaf 18:00 |