| Keuken | Biologisch & Frans | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Prima ervaring. Goed creatief gekookt, smaakvolle combinaties en goede service. Decor matig, maar niet storend.
De hoofdgerechten mogen wel wat simpeler, een of twee groente als garnering is ruim voldoende, de overvloed die we nu kregen was te groot.
Maar absoluut een topper en wij komen zeker terug.
Als afsluiting van mijn vrijgezellen bestaan werd ik door mijn moeder meegenomen naar de Dis. Zij had hier al eerder met een vriendin gegeten en vond dat dit wel wat voor mij was als echte kookfan. En daar had ze gelijk in!
Toen we plaats hadden genomen begonnen we met een aperitiefje; Sake. Ook kregen we een lekkere amuse van panacotta met Hollandse garnalen, een heerlijk smaakbommetje.
We kozen voor een 5-gangen diner met bijpassend wijnarrangement Prachtig opgemaakte borden met juweeltjes van gerechten; heerlijke tartaar, coquilles die perfect bereid waren, jummie truffelmayonaise, buikspek zo zacht dat je het bijna op kon zuigen. Het nagerecht was een verrassing, ik houd normaal niet van toetjes en te veel zoet, maar deze keer was het mijn favoriet van de 5 gangen! De gangen werden met goede tussenposes geserveerd.
Prettig was ook dat je een BOB-wijnarrangement kon kiezen, voor als je niet te veel wil drinken maar wel alle wijnen bij de gerechten wil proeven.
Bediening is zeer vriendelijk en doen erg hun best, komt af en toe een beetje nerveus over.
Aankleding is niet helemaal mijn stijl, maar het ziet er wel netjes uit. Het is klein maar fijn.
Wij kwamen als een van de eerste en gingen als laatste weg. Nog even gezellig met eigenaar/chefkok gekletst, wat een enthousiasme heeft die man! Heel fijn dat hij even de tijd neemt voor zijn gasten. Ik zag dat hij dat bij bijna alle gasten deed, top!
Kortom zeker een aanrader!
afgelopen zaterdag heerlijk gegeten. Wij hadden een 4 gangen menu met apart een wijn arrangement. Leuke amuze vooraf en het voorgerecht coquille met buikspek heel apart. Als hoofdgerecht een lekker stukje Black Angus vlees om te zuigen.
De borden worden ook heel mooi opgemaakt lijkt wel een schilderij. Ook het nagerecht was heerlijk.
We komen gauw nog een keer.
Zaterdag 30 maart voor de derde keer met vrienden bij De Dis gegeten.Je voelt je meteen welkom.
We kozen voor het zes gangen maandmenu,met bijpassend wijnarrangement.Vooraf heerlijke amuses.Iedere gang is zeer smaakvol.Wijnen zijn mooi op ieder gerecht afgestemd.De bediening is altijd vriendelijk.En de ambiance gezellig.We verlieten weer als laatste de zaak.Bedankt voor weer een avond culinair genieten.Het was weer een feestje.
Bij binnenkomst heeft het wat weg van een klein restaurantje dat ik, ken, osteria Ruggera, hartje Parijs. Een gezellig knus restaurantje. Je zit wat dicht op elkaar, maar dat maakt het juist wel gezellig.
De bediening is uiterst vriendelijk. Dat geldt overigens ook voor het keukenpersoneel. Door de openheid van de keuken heb je goed zicht om te zien met hoeveel passie het keukenpersoneel de gerechten klaar maakt. We waren met z'n 2en en hebben gekozen voor een 6 gangen menu inclusief wijnarrangement.
De gerechten die volgde elkaar met de juiste tussenpozen op. En werden keurig ingeleid met de wijn die er bij hoorde. Wanneer de wijn op was werd er zonder probleem bij geschonken, al moest je hier wel om vragen. De gerechten waren voortreffelijke al vond ik de gekaramelliseerde rode kool wat te zwaar voor bij het hoofd gerecht. Na een heerlijk dessert met een bijpassende dessertwijn sloten we de avond af met een espresso. Kortom heerlijk gegeten in dit restaurant, met de complimenten voor het jonge enthousiaste team van de Dis. Zeker een aanrader.
Schrijf zelf een recensie over De Dis eten & drinken
Schrijf hieronder je recensie over De Dis eten & drinken. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag en Dinsdag | Gesloten |
| Woensdag t/m Zondag | 17:00 - 21:30 |