Een gezellige sfeer op een bijzondere locatie. Restaurant zelf is voor Eindhoven wel bijzonder, maar niet als je ook regelmatig "boven de rivieren" komt, daar zijn plekken als deze genoeg. Het eten is oke maar niet zo bijzonder om ervoor om te rijden. Wel vorige week met lunch een ontzettend lekkere salade op met vijgen erdoor, die stak er bovenuit in verhouding tot wat ik er eerder op heb. Samengevat: leuke plek, ruimte genoeg om tijd te nemen uitgebreid te kletsen met vrienden, niet zo speciaal dat je er 's avonds naar toe fietst vanuit het Centrum.
Ik had al van veel mensen gehoord dat de kwaliteit van het eten matig was maar wilde toch graag zelf een mening vormen door er te gaan eten.Helaas ze krijgen gelijk. Een meneer, die zichzelf duidelijk een erg toffe gast vindt, verzorgde de bediening.
De kaart vonden wij erg beperkt en de avond had geen enkele verassing in petto qua smaak. Voor mijn idee draait die tent op de naam van Piet-Hein Eek. Echt jammer dat de keuken niet meer inhoud heeft .Hobbykok. Echt jammer.
Leuke innovatieve inspirerende plek. Vriendelijke bediening.
Heel beperkte en snel wisselende kaart. Wel leuke gerechten, maar de smaak (stoofpotje) komt niet verder dan de categorie 'behoorlijk'. De twee 'minibonbons' komen wat armetierig over hoewel ze lekker smaken. Hoeveelheden van bv stoofpotje en yoghurt zijn (te) royaal.
Beter keukenwerk (en een iets stabielere kaart??) is hard nodig om deze prijzen te rechtvaardigen. Hopelijk komt dat goed en dan heeft Eindhoven er een toffe eetplek bij.