1 2 3 4 ... 12 ouder »

Joep555 Joep555 17 mei 2012

Vandaag heerlijk gegeten in De Dagvisser. Zelf tonijn, precies goed gegaard met noedels. Partner heerlijke zalm met penne. Alles keurig op tijd, niet te vroeg en niet te laat. Kindermenu is compleet verorberd door de kleine. Mooi uitzicht en een levendige boel. Dit wordt voor ons een blijvertje.

Oscar123 Oscar123 16 mei 2012

Wij hebben hier vaak gegeten. Vroeger zeer enthusiast over de prijs-kwaliteit verhouding. Helaas is dit restaurant zo slecht geworden dat wij niet meer terug komen. De bediening had er geen zin in. Ondanks het feit dat wij om 18.30 uur hadden gereserveerd was alles op het menu al uitverkocht inclusief het dessert. We mochten iets van de a la carte menu kiezen maar stond toch op de rekening. We kregen eten dat nog half bevroren was en toen we dit voorzichtig probeerde door te geven werden we zeer onbeleeft te woord gestaan. Dit restaurant is helaas niet meer aan te raden te duur, onvriendelijk en slechte kwalitieit!!!

fransrees fransrees 4 april 2012

Zondag 4 maart met schoonzus hier gegeten. Zij zeebaars á raison van € 23,50, ik schaal- en schelpdierenplateau á € 26,50. Een glas water stond voor € 3,95 op de rekening; een glas bier voor 2,50. De zeebaars was goed; de plateau matigjes voor het geld. Dat kan in Scheveningen een stuk beter.
Komen we terug, nou nee. Daar was ook de bediening debet aan. De jongen had duidelijk weinig weinig zin in zijn job.

Coen W Coen W 30 maart 2012

Hier met een internationaal gezelschap gegeten. Zelf het dagmenu genomen met vooraf een gamba spies, als hoofdgerecht tonijn en toe een wafel met amarenen-ijs. Echter, de salsa van komkommer was geen salsa en de gamba spies viel tegen. Vriendelijke bediening die wel een karaf wijn, maar geen karaf water serveerde. Het uitzicht met zon op de haven is fraai en maakt samen met de prijs de tekortkomingen weer goed.

slager123 slager123 7 februari 2012

Amateuristisch ;-(( goede bediening maar verder geen enkele prijs/kwaliteitsverhouding en duurt erg lang allemaal! zeer matige vis voor een zeehaven resataurant.

smulpapen smulpapen 13 november 2011

In een nagenoeg geheel gevulde dagvisser, werden we hartelijk welkom geheten door de manager. Zalig voorgerecht van Tsarskaya oesters en tonijn salade en als hoofdgerecht tong filet en gamba's. Alles opgediend door het zeer vriendelijke personeel.
Komen zeker terug. Ria en Hans

nellie1234 nellie1234 13 oktober 2011

gisteren gegeten in Brasserie de Dagvisser,
Oesters top! 5 verschillende soorten,Zeetong in de boter gebakken 500 gram wat een feestje weer hier, bediening,sfeer weer gezellig en attent wij komen zeker weer terug

nellie1234 nellie1234 13 oktober 2011

gisterenavond gegeten in de Dagvisser,was weer een feestje!
Oesters top! mooie grote Zeetong lekker in de boter gebakken service was erg goed, de dame merkte ons op dat we ook geewest waren met het hele drukke weekend van de eerste week van oktober, toen moesten we langer wachten, ze herkende ons direkt,en maakte excuses dat het dat weekend langer duurde, nu deze avond was het allemaal weer geweldig sfeer erg goed, we voelen ons hier erg welkom, tot gauw Dagvisser

gulzigestier gulzigestier 2 oktober 2011

Gisteren was het aardig druk in De Dagvisser. Lag het daaraan dat onze bestelling vergeten werd? Pas na letterlijk 1 uur wachten kregen we 4 oesters. Aangezien die koud geserveerd worden, snapten we niet waarom we daar zo lang op hadden moeten wachten. Een half uur daarna, dus anderhalf uur na onze bestelling, arriveerde ons voorgerecht. De soep was lekker, maar niet heel bijzonder, de gewokte mosselen waren daarentegen wel erg geslaagd.
Na het voorgerecht ging het gelukkig wat sneller met het uitserveren. De tongfilet met spinazie en saffraansaus smaakte goed, de Noorzeeschotel met 5 soorten vis was wat saai. De extra bijbestelde groenten, waren enigszins vettig, maar wel smaakvol. Na al het lange wachten, durfden we geen toetje meer te nemen...

Angelique N.G. van Houten Angelique N.G. van Houten 30 september 2011

Sublieme lokatie natuurlijk en daar doe je het voor. Oesters niets op aan te merken, scheermessen ook gewoon goed (mijn lieve tafelgenoot bestelde deze maar ze zijn bij mij doorgaans niet favoriet, echter ik heb ze toch met genoegen verorberd). Bouillabaisse echt subliem en rijkelijk gevuld. Empatische als ook hartelijke gastheer die ons bediende. Maar waarom 50 Eurocent betalen voor huisgemaakte mayonaise? Daar word ik nou niet vrolijk van ;-). Broodmandje is wel weer een aardig gebaar. Summarized, ga lekker naar deze binnenhaven om te lunchen. Veeeeel beter dan die strandtenten!

1 2 3 4 ... 12 ouder »

Geef zelf je mening over De Dagvisser Brasserie