| Keuken | Internationaal & Mexicaans |
| Minimum menuprijs | €14.50 |
| Huiswijn per fles | €9.90 |
| Huiswijn per glas | €2.85 |
| Openingstijden | ma - wo 17.30 - 21.00, do - zo 17.00 - 21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
anat 14 april 2012 | |
Gelukkig hebben we hier tussen 17.00 en 18.00 uur gegeten, dan krijg je het tweede menu voor de helft van de prijs. Als we de volle prijs hadden moeten betalen dan waren we niet blij geweest. Het voorgerecht was lekker, het hoofd gerecht was oke (de rijst en salade stellen niet veel voor). Het toetje was slecht, volgens mij was niets daarvan zelf gemaakt. Hier gaan we niet meer naar toe. |
Vleesje 7 maart 2012 | |
Indien men voor 18.00 binnenkomt is de tweede maaltijd/menu voor halve prijs.
Diangolo 22 december 2011 | |
Verschrikkelijke tent!!!
danny12345 3 december 2011 | |
Het eten daar is lekker, niet bijzonder maar ook niet saai! Bediening van: Ynske was ronduit geweldig, ze deed haar best om ondanks de drukte ons een goede avond te bezorgen.
speedyjose 2 december 2011 | |
Gewoon een makkelijk en gezellig restaurant in het centrum met geen culinaire bijzonderheden, maar gerechten die haast iedereen lust en lekker vindt. Prima prijs ook voor een 3-gangen menu! Bijna altijd plek of korte wachttijd, de studenten (?) die er werken weten ook hoe het hoort (niet van dat ongeïnteresseerde personeel). Grote zaak, maar zeker niet minder intiem! Prettig restaurant! |
Geef zelf je mening over Le Connaisseur