Is dit uw restaurant?

ActiviteitenHigh tea
KeukenFrans & Hollands
Menuprijs€25.00

19 juni 2013

De dames in de bediening doen erg hun best, maar qua eten vonden wij ons bezoek onvoldoende. De carpaccio als voorgerecht ging nog prima (vers, veel sla en kaas erbij), maar de varkenshaas was heel erg droog (al aan de buitenkant te zien), de saus leek uit een pakje te komen, en de gamba's bij de surf & turf bleken Noorse garnalen... De garnering bij dit laatste gerecht was een ongewenste knipoog naar de jaren '70: iets met ui en champignons, heel erg 13 in een dozijn. Inderdaad moet je friet en groente er apart bijbestellen, als je dat vergeet, ben je te laat: dan is je vlees/vis koud of op voordat de bijgerechten komen. Tip voor de bediening: mensen hierop wijzen als ze bestellen. Los daarvan: nogal ongebruikelijk dat er geen friet en/of groente bij een hoofdgerecht zit... Doe dan de prijs 2 euro omhoog of zo. De wijn is wel goed, trouwens. Maar in de veelheid aan restaurants in Scheveningen nodigde ons bezoek aan Columbus niet uit tot een herhaling. O ja: de wifi schijnt het (op navraag) nog nooit gedaan te hebben... je hebt dus geen bereik.

Gegeten op: 18 juni 2013.
HaagseKaren
HaagseKaren
Meesterproever

12 juni 2013

Gegeten met een bon van vakantieveilingen en al snel wordt je dan in de internethoek geplaatst. Eten zoals op de bon is aangegeven ( a la carte ) blijkt niet mogelijk je kunt kiezen uit drie voor,hoofd en nagerechten welke waarschijnlijk zijn over gebleven van de vorige dag. Wat laffe stukjes gerookte zalmsnippers met verlepte salade, hoofdgerecht was een gevulde kipfilet die zo rijkelijk met saus was overgoten dat je de smaak van kip niet meer kon onderscheiden en het meer een stevige ragout leek. Kreeg nog een glas bier over mij heen waarvoor wel herhaaldelijk sorry werd gezegd door de dienster maar helaas geen poging werd gedaan om mij de mogelijkheid te geven dit even schoon te maken. Verder is hier niets meer mee gedaan en al met al was het gerecht voor twee maximaal €12,50 waard geweest in een normale cafétaria en zeker geen €50,=. Zeker geen aanrader en adviseer iederéén om je eerst te bedenken voor je hier gaat eten. Voor ons is dit de eerste en ook laatste keer geweest, wij gaan wel een deur verderop.

Gegeten op: 4 juni 2013.
wil5
wil5
Fijnproever
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

10 juni 2013

Ik had via Groupon een bon gekocht bij columbus, ik ging hier eten met mijn vriend. Bij binnenkomst werden we zeer vriendelijk ontvangen door de medewerkster waarna ze ons een heel mooi plekje bij het raam verwees. Erg mooi uitzicht op de boulevard en de zee verder was er een leuke sfeer in de rest van de zaak de zon scheen nog mooi naar binnen want de daken kunnen ook open hier. We werden snel geholpen. De verkoopster raade ons een aanbieding aan Fles huis wijn met een fles water voor 18,75 erg goedkoop voor scheveningen! wij namen de rode wijn deze was echt heel lekker. Als voorgerecht namen we beide carpaccio met pestodressing, het vlees was mooi van kleur en erg zacht. Als hoofd nam mijn vriend kipsate hij vond het vlees erg mals en ik nam de kogelbiefstuk deze was ook echt heel mals. Als toetje namen we een Grand desert dus van alles wat, het werd mooi gepresenteerd en was erg lekker! Al met al we hebben heerlijk gegeten en de service en de sfeer was top, zeker een aanrader!

Gegeten op: 8 juni 2013.
danielle1986
danielle198...
Proever in spe

8 juni 2013

Vanavond weer een keertje bij Columbus gegeten via Groupon.
Vorig jaar waren hier ook met een Groupon bon,
en dat viel heel erg tegen.
Maar we dachten dat het nu wel verbeterd zou zijn, nou dus niet!!
We hadden capaccio als voorgerecht.
Het was niet veel vlees, wat ook nog niet eens goed mals was zoals het wel hoort te zijn.
Er lag ook maar een zielig beetje sla op.
Daarna het hoofdgerecht, gebakken zalm. De zalm was waarschijnlijk opgewarmd in de magnetron.
Er zat ook geen frites of groente bij, dat moest je apart bij bestellen voor € 3,50 voor een schaaltje frites en € 3,50 voor een schaaltje groente. Hier hebben wij nog nooit van gehoord, bij ieder ander restaurant zit wel altijd groente en frites bij een gerecht. Zo hoort het toch ook? Niet normaal dat je dat er apart bij moet kopen. Wat een gekkigheid in deze zaak.
Alleen het toetje was dan wel goed.
Maar bij dit restaurant komen wij dus noooooit meer terug !!
Wat een slecht restaurant !!

Gegeten op: 8 juni 2013.
essie68
essie68
Proever

30 mei 2013

We hebben hier voor de 2e keer gegeten via Vakantieveilingen.
Prima keuze en eten. Vlotte bediening, goed voorbeeld. Zaak helemaal vol, leuke internationale gezelschappen die zichtbaar genoten. Aanrader!

Gegeten op: 10 mei 2013.
Koksmuts
Koksmuts
Fijnproever

Alle 81 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Columbus

Schrijf hieronder je recensie over Columbus. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Ik heb hier gegeten tijdens de IENS DinerDagen
Maandag t/m Zondag10:00 - 22:00