6.8
7.3
Toon telefoonnummer 023-5655292

KeukenInternationaal

marian1965 marian1965 21 februari 2012

Prima om hier te eten! Ruime keuze, zeker goed qua prijs/kwaliteit. Door de (continu) drukte is bediening soms niet helemaal 'bij' maar is bij dit snelle en informele concept niet heel erg storend. Wel is het als je met een grotere groep gaat dat de gerechtjes niet helemaal aan de juiste kant van de tafel komen waardoor je je bestelling mist. Zeker voor herhaling vatbaar maar niet in een te grote groep

jwijnands jwijnands 27 januari 2012

Een van de weinige zaken in Nederland die wel 's aan z'n eigen succes ten onder zou kunnen gaan. De zaak zit gewoon altijd vol.
Er is geen plek om jassen op te hangen en dat geeft een rommelige aanblik. Er draait wat muziek op de achtergrond waarvan je eigenlijk alleen de lage tonen hoort en dat stoort eerder dan dat het iets toevoegd.
Het is inderdaad lastig om te achterhalen wat wat is. Ook wordt alles stukje bij beetje uitgeleverd. Drinken bestellen kan innderdaad even duren, aan de positieve kant, ze zitten je ook niet te pushen om veel te drinken wat je bij vaste prijs zaken ook wel 's meemaakt. Bediening lijkt wat chaotisch te werken en heeft weinig aandacht voor details (ik kom met kleine kinderen en moest om kinderstokjes vragen)

Eten zelf.. dieptepunt was de miso soep, niets erin was gaar. Hoogtepunt, erg goede makreel die even over een hete plaat was gejaagd. Sushi was behoorlijk vers en niet slecht, alleen het zeewier was inderdaad wat taai. Warme gerechten waren over het algemeen smakelijk alleen wel rijk voorzien van knoflook.

Door het drukke karakter is het niet een zaak waar je op je gemaak kan natafelen. Ik vond de prijs/kwaliteit verhouding heel redelijk en het is weer 's wat anders dan de wok restaurants in de buurt.

drdjrnl drdjrnl 24 januari 2012

Waren hier eerder geweest (zie onder) maar het is te moeizaam om leuk uit eten te gaan...
Bediening is wel aardig maar te chaotisch omdat het te druk is, het bonnetjes-systeem een rommeltje is en je eigenlijk nooit echt krijgt wat je aangeeft.
Leuk concept maar met te weinig personeel dat ook nog eens zelf niet echt weet wat/wat is kan je net zo goed niets vragen maar gewoon maar zien wat er op je tafel komt.
Bierglas nog steeds te vet om bier in te schenken...
Geen koffie genomen want ik zag dat het kastje wat de bar moet voorstellen nog steeds een zooitje is. Bah
Jammer - einde oefening voor ons

jackie54 jackie54 2 januari 2012

Eten is oké, bediening een aanfluiting. Waren met een grote groep en onbekend met het concept van Itoshii. Na 45 minuten werd de bestellijst voor de 1ste ronde opgehaald. Na ca 2,5 uur wilden we een 3e ronde bestellen.Dat was dus niet meer mogelijk. Bediening verwijst naar menukaart waar de limiet van 2,5 uur op wordt vermeld.
Tip aan de manager om gasten bij binnenkomst te informeren over het concept van Itoshii. Op de site van Itoshii kun je in het gastenboek je mening geven. Heb ik dan ook gedaan. Mening is niet geplaatst, kwalijke zaak dat Itoshii (negatieve) meningen niet in gastenboek accepteert.

IDek IDek 12 december 2011

Prima all you can eat sushi concept. goede prijs kwaliteit verhouden.

Geef zelf je mening over Itoshii