Gingen we gisteren naar mt everest. We zo mooi vonden dit resturent als gelukki hebben ze nepalese muziek en erg lekker eten.We genoten van daar veel nepalese muziek en eten.Dit resturent zal verdient wel goed in de toekomst. veel success!!!!
Ik had een diner in Mount Everest restaurant en ik genoten van een veel daar door eten was zo lekker. een prijs is ook niet zo hoog in het menu-kaart van de resturent is eruit beetje oud, maar het gebeurt onafhankelijk zaak met outerlook, maar het maakt de kwaliteit van voeding en de service. ik heb slechte ervaring met grote moderne resturent en hun eten is gewoon te nep. Dus ik zou zeggen dit is resturent is echt Nepalese en Indische gerechten serveren met een grote glimlach. Als u verwacht moderne outerlook en verwacht een veel variatie eTEN van Groupon of vakantieveiling bon dan is deze plek is niet geschikt voor u.
Erg lekker en smaakvol gegeten bij dit restaurant. De uitstraling van het restaurant is wat goedkoop waardoor ik, zonder vakantieveilingen, nooit voor deze zaak gekozen zou hebben, jammer! Het eten is erg goed. Kijk door de uitstraling van het restaurant en buurt heen en je hebt een lekkere en goedkope maaltijd!
Het interieur is fantastisch kitsch, lijkt wel een Chinees uit de jaren 70/80. Maar het eten is gewoon erg goed van smaak en uitstekend van prijs. Het gaat niet snel, maar het was het zeker waard!
Wij hebben weer heerlijk gegeten bij Mount Everest. Authentiek Nepalees eten. Alle gerechten zijn met verse producten bereid . Je voelt je thuis in dit restaurant door de persoonlijke bediening. Kies een gerecht van de uitgebreide menukaart en je krijgt waar voor je geld. Wanneer je via groupon ergens eet, besef dan, dat van de 18 euro die je er voor hebt betaald, het restaurant er maar 9 euro voor vergoed krijgt. Gratis parkeren met een parkeerschijf.