KeukenDim sum & Chinees

7 augustus 2012

Chinees eten, dus geen chinees-indisch. Dus wel je nasi met babipangpang, dan moet je hier niet zijn.
Qua inrichting en stijl is het restaurant is verglijkbaar de restaurants in Guangzhou of Hongkong bij een goed hotel.

Wij zijn hier 2 keer geweest om te lunchen en met z’n 2en heb je voor 25 euro een goede lunch(dim-sum) gehad.
Afgelopen zondag hebben we hier gewoon diner gehad en dat was ook zeer goed. Ook leuk om eens wat andere keukens van china te proberen.

Verder is het restaurant schoon en de bediening vriendelijk.

Gegeten op: 5 augustus 2012.

9 juli 2012

voor zo even een chineesje tussen door was het wel goed
maar het was wat vlak van smaak. zal niet mijn vaste chinees adres worden

smulpaap1971
smulpaap197...
Proever in spe

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

27 januari 2012

heb met een groep van 10 pers. een lopend buffet hier gedaan. Wat je normaal bij een chinees te veel krijgt,is hier juist het tegenovergestelde. Wij kwamen voor de "2e zit" en bijna alle schalen waren leeg. Er werd niks bijgevuld en mensen rondom ons begonnen te morrelen. De bedrijfsleider erbij gehaald, en die verklaarde dat er maar 1 kok aanwezig was en dat die druk aan het koken was voor een partij in een andere zaal. Wij moesten maar even wachten (100 man die zitten te wachten op eten). Na 10 minuten werden er 6 (ja zes) stokjes sateh geserveerd voor het buffet. Zelfs deze (wij kondern er 1 veroveren) waren niet te eten. Wij zijn weggegaan zonder te betalen (na aan te geven bij de bedrijfsleider). Hij wilde ons 10-en een kortingbon geven voor een volgende keer. Duh.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
richard1969
richard1969
Fijnproever

24 mei 2011

Zie ook de recenties van China Hotel Restaurant
Kleveringweg 11, 2616 LZ, Delft gewoon een nieuwe naam in een oude pand. Kwaliteit niet anders geworden.

1 van de 1 proevers vindt dit nuttig.
PoenL
PoenL

21 maart 2011

Ik heb op 18 maart hier gegeten. Er was te weinig eten. Het lopend buffet werd nauwelijks bijgevuld. Onze tafel heb ik zelf af moeten ruimen en aal borden en bestek op een vrije tafel neer gezet. Het was kortom verdrietig. Ik heb nog nooit zo slecht gegeten. Ga er ook nooit meer heen. Dit is gewoon oplichterij!

Dennis1977
Dennis1977
Proever in spe

Alle 11 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Royal China Restaurant

Schrijf hieronder je recensie over Royal China Restaurant. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.