Zaterdag hier gegeten, Ik heb als vooraf "Rijkelijk gevulde gebonden kippensoep" besteld en mijn tafelgenoot een "Knoflook soep". Voor ons haalde dit voorafje net een voldoende.
Als hoofdgerecht bestelde ik een "Rib eye 250 gram (origine Ierland)" en mijn tafelgenoot een
"Thaise gele curry met vis, knapperige groente en basmati rijst". Mijn rib eye was alleen in zout en peper gebakken en de bijbehorende sausen lijken net of deze uit een flesje komen.
Van mij tafelgenoot niet anders. De gele curry saus is niet goed te proeven.Ik vond het echt teleurstellend.
De ruimte doet in eerste instantie wat kaal en ongezellig aan
De bediening is doorgaans vlot en vriendelijk en het eten is goed zeker in verhouding tot de niet te hoge prijs
Goede combinatie met keuze van het buffet
Geen plek om eens gezellig uit eten te gaan, maar wel een plek om binnen een uur een prima maaltijd geserveerd te krijgen
Het eten is hier super, de bediening is jong en beleefd, open keuken, lekker eten. De salades zijn super lekker, vergis je niet want ze zijn mega groot. Dus als je een salade als voorgerecht neemt, kun je beter vragen om een aangepaste versie. Vervelend is wel dat je moet betalen om voor de deur te staan. (we hebben niet gekeken of we ergens anders gratis mochten parkeren) Wij kwamen om half 7 aan en we waren de eerste gasten. Het leuke is dat je zowel Oosterse gerechten als Italiaanse gerechten kunt bestellen. ze nemen geen irischeques aan.
We hebben super gegeten en we gaan zeker nog een keertje terug
De naam Ciao & Mie (Italiaans en Aziatisch) is begrijpelijk, maar wat moeizaam, zeker qua memorisatiewaarde. Met omkering Chin-ita een idee? De Italiaanse gerechten hadden een authentieke Italiaanse smaak. Over het Chinese gedeelte kan ik niets zeggen: we hadden geen keuze in die richting gemaakt.
De ontvangst was bijzonder welwillend en vriendelijk. Er is een passende scheiding tussen rookvrije ruimten en rokersruimten. De nauwkeurige bestudering van de hygiëne op alle fronten levert slechts complimenten op. De smaakpolitie kan hier beter passeren.
Een glas water wordt niet in rekening gebracht, wat in andere gerenommeerde restaurants helaas wel wordt gedaan.
Erg vriendelijke, vlotte en attente (waar komt dat nog echt voor?) bediening
De uitstekende prijs-kwaliteit verhouding vraagt om een herhaald bezoek.
Voldoende ruimte tussen de tafels, lekker ruim zitten. Prima centrale locatie in een modern gebouw met parkeerruimte onder het gebouw.
Een amuse die de naam waar maakt. We smulden van de lauw-warme zonnevis met parmaham in een tomaat-basilicumvinaigrette. Een smakelijke compositie van gamba, rumpsteak en varkenshaas met een crème van groene peper en rode wijnsaus. Alles geserveerd met goede garnituren en verse groenten. De witte en rode huiswijn smaakten uitstekend voor een redelijke prijs. Het surprise dessert was voor iedereen een aangename surprise.
Een goede ontvangst in Restaurant Ciao&mie, en een directe aanname van onze jas en de keuze voor een Rokers of Niet Rokers tafel.
De vriendelijke bediening overhandigt ons de wijnkaart, a la carte kaart en de bijzondere Zwitserse gerechten.
Na een keuze te hebben gemaakt vragen we om een wijnsuggestie bij ons voorgerecht en hoofdgerecht, waar ook direct een suggestie gedaan word.
Na een keuze word er een heerlijke amuse geserveerd van slakken met slakkenboter, coquilles op spinazie creme en een gegrilde gamba.
Dit alles met een overheelrijk glas Australische Chardonnay.
Wachtend op ons voorgerecht wordt er verschillend brood geserveerd met boter en rozemarijnolie.
Voor ons voorgerecht hebben we gekozen voor een gerookte hertenham op een bedje van sla geserveerd met
frambozendressing,dit alles met de goed gekoelde chardonnay(8.0)
Als hoofdegerecht kregen we steenbok met rode kool en RoseVal aardappel. Een heerlijke Pomerol 1999 op preciese temperatuur maakt alles compleet voor een perfect hoofdgerecht.(8.5)
Als dessert maken we een keuze uit de Mövenpick Ijskaart, dat kan niet missen.....Perfect.
Perfecte gastvrijheid!!!(8.5)