| Keuken | Italiaans | |
| Huiswijn per glas | €3.25 | |
| Openingstijden |
| |
Beer75 8 mei 2012 | |
Wat een gezellige, vlotte zaak is dit toch. Waar vroeger nog de halve kippen, confit de canard en de franse frieten de pas af gingen, worden nu in een razend tempo de meest overheerlijke verse pasta's te voorschijn getoverd. Met een ruim assortiment aan voorgerechten zoals de spinaziesalade met truffel en topinamboer, vongole met tomaat en room, insalata cesare en octopus is het moeilijk kiezen. Dus dan maar zoveel mogelijk voorgerechten op tafel en gezellig samen delen. Wij vielen met ons neus in de..... inktvis gevuld met krab, die ze deze avond buiten de kaart om hadden. Dit werd ons zo smaakvol verteld, door de vlotte en o zo vriendelijke bediening, dat we het niet konden laten deze ook te bestellen. Hoeveel ik ook van mijn tafelgenote hou, dit gerecht was bijna te lekker om te delen!
avand 6 mei 2012 | |
Afgelopen zaterdagavond bij Spaghettata gegegeten. Een gezellig drukke zaak met goede sfeer en leuk publiek. Het eten is echter zeer wisselend van kwaliteit, de meeste gerechten waren zeer vlak van smaak. In de 'salade met ansjo-vis' was bijvoorbeeld geen ansjovis te vinden, wel een minimalistisch sausje met een lichte peper en zout smaak en aan de gevulde octopus was viel niets te herkennen, behalve een flauwe worstvulling. De gerechten zijn te kiezen een een 'klein' of 'groot' uitvoering. Nou, groot is in de praktijk niet groot, maar een klein-normaal. De bediening is wel vriendelijk, maar vergat wel eens wat uit te serveren of had het verkeerd begrepen. Dan is 220 Euro voor 4 personen, 3 eenvoudige, niet al te smaakvolle gerechten plus wat te drinken behoorlijk aan de prijs. Niet een plek waar ik snel zal terugkeren. |
merlijnwillems 23 april 2012 | |
Zondag 22 april j.l. daar met vijf personen gegeten ivm een verjaardag. Voorgerechten waren redelijk. Maar 1 persoon bestelde een Cesar Salade met kip en kreeg er een met garnalen.
wentel 17 april 2012 | |
Spin-off van restaurant Lux aan de 's Gravendijkswal. Lager geprijsd, eenvoudiger kaart. Gelukkig wel dezelfde kwaliteit als ik van Lux gewend ben.
lieke3 11 april 2012 | |
Op Paaszondag, ondanks de drukte, vlot en vriendelijk bediend. De akoestiek is wel minder, erg veel achtergrondlawaai. Bruscetta met gegrilde groente is erg goed bevallen, mooie smaken en kleuren. Verder hebben we aardappellasagne met gorgonzola gegeten,een geslaagde combinatie. En de gnochi met spinazie waren erg lekker. |
Geef zelf je mening over Spaghettata
| Maandag | van 17:30 tot 22:00 | |
| Dinsdag | van 17:30 tot 22:00 | |