ActiviteitenAfhalen
KeukenBiologisch, Pizzeria & Italiaans
Open
Lunch
Diner
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

12 februari 2013

Vaste prik, ik neem altijd de pizza Contadina. Een absolute aanrader! Ook de koffie uit de echte Italiaanse barista en Limoncello zijn niet te versmaden!

Gegeten op: 1 februari 2013.
ReinierRoland
ReinierRola...
Proever in spe

31 januari 2013

De pizza is lekker, maar wel een beetje duur. Service is niet bepaald vriendelijk. En je moet voor het water betalen (alleen mineraalwater, geen karaf/glaasje water... belachelijk!)

Gegeten op: 31 januari 2013.
Pasky
Pasky
Proever

4 oktober 2012

Al vanaf de eerste dag dat het open was waren wij blij verast want zo veel zit er niet in onze buurt waar je wat kan afhalen.
wij doen dit dan ook veel te vaak omdat de pizza;s zo lekker zijn.
als je hier eenmaal je pizza's haalt wil je nooit meer ergens anders heen! het terras in de zomer zit altijd vol en ziet er heel gezellig uit. een beetje duur is het wel maar daar krijg je ook wel wat voor.

21 augustus 2012

Geweldige tent. Herlijke pizza's en andere italiaanse specialiteiten. Vriendelijke, authentieke gastheer en service is goed. Wij komen hier met veel plezier en het valt nooit tegen.

tomvadc
tomvadc
Proever in spe

10 augustus 2012

De pizza's van Pazzo vind ik niet boven het gemiddelde uitstijgen. Daarentegen hebben de andere twee legendarische pizzaria's in Amsterdam West de lat ook wel vrij hoog gelegd. Het restaurant, de locatie en het personeel tezamen stralen wel meer authenticiteit uit dan een algemene pizzatent. En je kunt er op het terras voor de deur heerlijk zitten. Op een zonnige dag is het er daarom bere-druk (dan is 1 uur van te voren bellen voor het afhalen van een pizza's geen overbodig luxe).

wildzwijn
wildzwijn
Meesterproever

Schrijf zelf een recensie over Pazzo

Schrijf hieronder je recensie over Pazzo. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag17:00 - 22:00
Diner17:00 - 22:00