Reserveer nu
Little Nepal over zichzelf

Wil jij je weer even lekker als in Nepal voelen, breng dan eens een bezoek aan ons. Wij zijn het eerste restaurant in Rijswijk dat Nepaleese,indiaans gerechten serveert. Je kunt in een Nepaleese atmosfeer genieten van diverse gerechten. Alle gerechten worden bereid met onze eigen traditionele kruiden, waardoor het lijkt alsof u zelf in Nepal bent, Tevens voor vegetariers zeer aan te raden!

KeukenIndiaas & Nepalees
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Djembemaster Djembemaster 14 mei 2012

Heerlijk eten. Met een alleraardigste Nepalese jonge dame die de bediening deed.
De mono smaakte net zoals in Nepal zelf alsof ik weer even terug was in een momorestaurent midden in Thamel/Kathmandu. uitstekend dus. Dit voorgerecht was zo goed vullend dat wij van het hoofdgerecht slechts een paar hapjes hebben genomen. De rest werd keurig ingepakt en hebben wij thuis nog heerlijk van genoten. Eten is met zorg klaargemaakt. De ambiance zou nog wel wat kunnen gebruiken.

shamiko shamiko 7 maart 2012

Zeer goede gastvrouw, en de klantvriendelijkheid spat ervan af. Het eten is heerlijk tegen een prima prijs! Je proeft hier het verschil tussen Indiaas en Nepalees eten. Genoeg keuze voor vegetariƫrs. Het restaurant ziet er netjes uit. Ze doen hun best om in de nabije toekomst alles in de Nepalese sfeer aan te kleden. Zeker tot ziens dus!

JMdW JMdW 20 februari 2012

Heerlijk authentiek gegeten en heel vriendelijk bediend. En dat voor een heel schappelijk bedrag. Hier komen we zeker nog eens terug. Jammer dat de aankleding van het restaurant wel heel karig en licht is.

chi12 chi12 30 augustus 2011

Goed tot uitstekend restaurant. Uitstekend voor het eten (en vriendelijkheid van het personeel - veel aandacht voor individuele wensen!!!! Vooral handig als je dieet restricties hebt :/) Goed voor inrichting - van buiten lijkt het nogal donker, dat valt gelukkig binnen reuze mee. De eigenaar wist mij te vertellen dat dit ook zeker 1 van de wensen is voor dit 1 jaar oude restaurant. Afwachten dus, maar ben zeker niet bang om er eens lekker te eten. De prijs valt reuze mee en het is echt zeer lekker eten!

ThomasSjoerd ThomasSjoerd 25 augustus 2011

Geweldige bediening die uitstekende hulp biedt bij het uitkiezen van de gerechten. Heerlijk lamsgerecht gegeten en daarbij gezoete brood. Dat laatste koste mij zowat mijn vingers, te lekker. Ook voor de prijs een super restaurant.

Geef zelf je mening over Little Nepal

MaandagGesloten