In ons restaurant werken wij met seizoens- en streekgebonden producten, veel van onze groenten zijn biologisch.
Uiteraard koken we bier-gerelateerd. Maar liefst 75% van de gerechten wordt met bier bereid. Bij de gerechten geven wij een suggestie voor een perfect passend bier oftewel onze 'culicombi'.
Tevens houden wij ook rekening met wijnliefhebbers en serveren wij ook bijpassende wijnen.
Een prachtige locatie en heerlijk bier. Een geweldige bier sommelier die met passie de link tussen bier en gerechten legt en ook geinteresseerd naar je beleving vraagt. Maar helaas maakt dat de slechte bediening in het restaurant niet goed. Onattent, warrig en ongeinteresseerd. Het eten was ongeinspireerd en veel te prijzig voor de wijze waarop het wordt bereid en geserveerd. Niveau matig eetcafe helaas, terwijl de basis er zeker is om prachtig leuke gerechten te bieden. Jammer!
De Jopenkerk is een prachtige zaak en het bargedeelte is zeker een aanwinst voor Haarlem. Over het restaurant ben ik wat minder enthousiast. Het personeel is vriendelijk, maar het duurt vrij lang voor een bestelling uiteindelijk doorkomt. En de Jopenkerk lijkt het spoor helemaal bijster te zijn als het gaat om de prijs-kwaliteit verhouding. Voor een armetierige (niet eens malse) entrecote met eens klein schaaltje friet wordt maar liefst 23 euro in rekening gebracht. En 6,50 voor een kopje koffie met wat chocolaatjes is een prijs waar een sterrenrestaurant zich zelfs voor zou schamen. Jammer, want de lokatie is verder oké. Maar ik ga er niet meer eten...
Als Jopen-fan komen wij wel vaker in het cafe maar hadden hier nog nooit gegeten. Op dinsdagavond eerst een drankje beneden gedronken en daarna in het restaurant heerlijk gegeten. Verrassende gerechten die passen in de tijd van het jaar met heerlijke bieren erbij geserveerd. De bediening was erg vriendlijk en gaf uitleg over bier en eten, wat een leuke aanvulling was. Het is geen uitstekende beoordeling geworden omdat ik de prijzen nogal aan de hoge kant vond, dit valt misschien op te lossen door iets kleinere portionering.
dit is een fantastisch restaurant, ik heb nog nooit zo lekker gegeten!!! mijn complimenten voor de fantastische kok; ik vond het bier ook echt heeeeeeeeeeeeeeeeeeeerlijk! Ik kom nog zeker een keertje 89359872075 biertjes tappen! Ik vond alleen de spinazie niet zo lekker die zou ik als ik jullie was maar schrappen, ik kom graag nog een keer langs maar dan wel om ALLE bieren te proeven. tot de volgende keer!!! wil iemand a.u.b mijn bericht nuttig vinden? Dat zal ik heel erg waarderen!
hier wezen eten met 4 man, werden snel geholpen, kregen wat brood(onpraktisch een stuk voor 4 mensen) en daarna het voorgerecht, een terrine van boerderijkip met spek, nou dit was droog en tevens geen terrine, een terrine bestaat uit meerdere lagen en dit waren gewoon 2 brokken droge kip en 2 spekjes ertussen! en dat voor bijna een tientje. dan nu het hoofgerecht entrecote met duxelles en pastinaak gebakken. een tip als je pastinaak bakt, bak deze dan in kleine stukjes of frituur deze als een chipje, dus niet als een groot brok halfrauw op je niet meer dan redelijke entrcote leggen, het toetje hebben we overgeslagen .
de uitspraak ze eten je arm maar ze drinken je rijk hebben ze hier goed begrepen, het bier is heel duur.