1 2 3 4 ouder »

ivonn ivonn 22 april 2012

Waar vind je voor 12,50 onbeperkt spare ribs eten met friet en sla? En ze zijn lekker!
Ook de fajitas zijn gewoon goed, zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding. En na afloop in het weekend een salsaatje dansen. Ik kom terug.

joyce12345 joyce12345 20 april 2012

Vriendelijke bediening, niet altijd even snel. Goed eten, zeker voor deze prijsklasse. Gezellig en goed bereikbaar restaurant. Muziek was soms iets teveel aanwezig.

coatonfire coatonfire 21 januari 2012

Nette ontvangst.Hoofdgerecht lauw tot koud te noemen, droge kip.Leek alsof het eten werd bereid in de magnetron.
Dessert was safe, ijs met wat spuitbusslagroom.
De klacht over de bereiding werd niet doorgegeven.Typische strandrestaurantje waar men alleen interesse heeft in je geld en dan op kunt zouten.Jammer.

Azoren Azoren 16 juli 2011

De Latin Burger en de Chicoleo Segunda waren erg lekker. Lekker met aardappeltjes en salade. Jammer is wel dat de ossehaas met honingmosterdsaus van de menukaart is afgehaald

VanGalen VanGalen 17 juni 2011

Eergisteren gegeten. Hier vaker geweest, maar dit was de laatste keer. We mochten niet binnen zitten, alleen op terras. Lang moeten wachten op het eten; we zagen dat dat ook het geval was bij de andere gasten. Het eten was maar matig: de bonen en de salade zagen er uit of ze er al dagen hadden liggen sudderen. Dessert (appel burrito) taai. Bij afrekenen bleek dat indien aardappel voor rijst wordt gewisseld bij een gerecht, de rijst apart wordt berekend. Dat kan later niet meer worden rechtgetrokken, volgens personeel, anders werd "keuken" boos. Was vroeger goede zaak.

illi illi 9 januari 2011

Zelde zo beroerd en vies gegeten!
Slechte onvriendelijke bediening, eten stinkt.
Vroeger leuke zaak, nu om nooit meer terug te komen!

J.A. J.A. 23 januari 2010

In januari geweest dus rustig op de pier. En dus ook rustig in de restaurants maar dat geeft niet. Veel aandacht van de bediening die op een flauwe manier grappig wilde zijn met de bekende stoomcursus Spaans (jaja, cerveza is bier, gracias). De voorgerechten waren snel op tafel en toch goed verzorgd (tapas, ossenhaasspiesjes en nacho's). De hoofdgerechten waren van wat mindere kwaliteit, kwam veel uit de naverwarmer (pollo diablo, vegetarische tortilla's). Dessert was slecht, de koffie kahlua duur en het ijs steenkoud dus keihard, en ook nog voor de tweede keer ingevroren geweest. Prima avond gehad maar het zal bij deze ene keer blijven

World Traveler World Traveler 19 januari 2010

Heerlijk fajita's eten hier! Leuke tent om snel een hapje te gaan eten, niet meer en niet minder. Moet je ook niet willen voor die prijs.

chanellohuis chanellohuis 1 januari 2010

Hele mooie inrichting, maar het eten is rechtstreeks uit de magnetron. Ik snap niet dat mensen dit mexicaans noemen.

Willeke Goedhart Willeke Goedhart 28 november 2009

Zo zonde van het mooie interieur!!
maar de bediening is te chaotisch en het eten is volgens mij allemaal kant en klaar. Hier zou ik geen tweede keer meer komen

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over Chicoleo Part II