De grote sombrero op de boulevard laat er geen twijfel over bestaan dat er een Mexicaan aan het Scheveningse strand zit. Binnen vrolijken de lime- en fuchsiatinten ‘het mooie interieur’ op. Het eten is misschien ‘niet bijzonder lekker’, maar je vindt er wel ‘de beste frozen margarita's van Den Haag’. Op de salsa-avonden op vrijdag en zaterdag kan het dus wel eens heel gezellig worden!
Nette ontvangst.Hoofdgerecht lauw tot koud te noemen, droge kip.Leek alsof het eten werd bereid in de magnetron.
Dessert was safe, ijs met wat spuitbusslagroom.
De klacht over de bereiding werd niet doorgegeven.Typische strandrestaurantje waar men alleen interesse heeft in je geld en dan op kunt zouten.Jammer.
De Latin Burger en de Chicoleo Segunda waren erg lekker. Lekker met aardappeltjes en salade. Jammer is wel dat de ossehaas met honingmosterdsaus van de menukaart is afgehaald
Eergisteren gegeten. Hier vaker geweest, maar dit was de laatste keer. We mochten niet binnen zitten, alleen op terras. Lang moeten wachten op het eten; we zagen dat dat ook het geval was bij de andere gasten. Het eten was maar matig: de bonen en de salade zagen er uit of ze er al dagen hadden liggen sudderen. Dessert (appel burrito) taai. Bij afrekenen bleek dat indien aardappel voor rijst wordt gewisseld bij een gerecht, de rijst apart wordt berekend. Dat kan later niet meer worden rechtgetrokken, volgens personeel, anders werd "keuken" boos. Was vroeger goede zaak.
In januari geweest dus rustig op de pier. En dus ook rustig in de restaurants maar dat geeft niet. Veel aandacht van de bediening die op een flauwe manier grappig wilde zijn met de bekende stoomcursus Spaans (jaja, cerveza is bier, gracias). De voorgerechten waren snel op tafel en toch goed verzorgd (tapas, ossenhaasspiesjes en nacho's). De hoofdgerechten waren van wat mindere kwaliteit, kwam veel uit de naverwarmer (pollo diablo, vegetarische tortilla's). Dessert was slecht, de koffie kahlua duur en het ijs steenkoud dus keihard, en ook nog voor de tweede keer ingevroren geweest. Prima avond gehad maar het zal bij deze ene keer blijven