Lekr over zichzelf

Een oude boerderij gesitueerd midden in het pittoreske Ankeveen. Omgeven door een groot ruim terras met binnen een informele uitstraling in ruime setting. Kwaliteit en versheid staat hoog in het vaandel evenals een ruim assortiment aan wijnen. Bijna alles kan en wordt per glas geschonken. Er worden 3 soorten Spawater (Reine, Barisart, Marie Henriëtte) geschonken en de koffie is van Buscaglione.

ActiviteitenRestaurant, Private dining, Wijnbar, High tea
KeukenBiologisch, Internationaal & Frans-internationaal
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

3 maart 2013

Prima ontvangst, restaurant was zeer goed bezet.In richting is na overname op detail aangepast maar is nog steeds smaak en stijlvol. Bediening is deskundig en vlot, gerechten komen redelijk snel na elkaar, een amuse en 4 gangen binnen 2 uur is wel iets te vlot. Alle gerechten zien er smaakvol uit en worden origineel opgedient.
Vooral de soep van knolselderij is heel apart. Wat tegenviel is de ( te kort gebakken) kalfsentrecote, een goede slager snijdt een entrecote zo recht mogelijk op de draad en dan gaat de kok deze na het bakken schuin weg tracheren, dat komt de smaak niet ten goede.
Wat ons echt opviel is dat de kok vrijwel alleen peper en zout gebruikt en dan eigenlijk in alle gerechten veel te weinig, waardoor wij de op tafel staande zout en peperpot flink hebben aangesproken. Hierdoor is het wel een beetje vlak allemaal.
Het dessert ( 4 variaties van appel) was prima.

Gegeten op: 2 maart 2013.
frostybouly
frostybouly
Meesterproever

17 februari 2013

Heerlijk 6 gangenmenu gegeten met voortreffelijke wijnen erbij. Aanrader qua prijs/kwaliteit. Topper was de ravioli ic met de super lekkere wijn!

Koppeltjezeven
Koppeltjeze...

19 januari 2013

prettige ontvangst met vriendelijke en deskundige bediening. Smaakvol ingericht met prettige ruimte tussen de tafels.

Wij hebben genoten van een 6-gangenmenu; gewoon heerlijk! Leuk hoe er enthousiast verteld wordt over de soort wijn die uitstekend combineert bij het betreffende gerecht.

Gegeten op: 18 januari 2013.
gortertjes
gortertjes

18 januari 2013

Op 30 december 2012 hier gegeten op aanraden van vrienden.
Ik en mijn vrouw werken zelf in de horeca en wilden hier dus "onze kerst"vieren. Dit is meer dan gelukt!! Geweldig!! Super bediening en (h)eerlijke smaken. Qua prijs zitten ze meer dan goed naar mijn mening. Ik ben binnenkort jarig en ik heb nu al de plek om dat gezellig met mijn familie te vieren!! Lekr..Tot snel!!

Gegeten op: 30 december 2012.
payo
payo
Proever

17 januari 2013

Gisteravond voor de 2de keer hier gegeten sinds de overname in December. De eerste keer hebben we een verrassingsmenu genomen, wat we, heel eerlijk, toen een beetje "vlak" van smaak vonden en niet echt avontuurlijk. Gister echter a la carte gegeten en het was werkelijkwaar "hemels"! Wat een heerlijk combinaties en verrassende smaken, en dat alles gecombineerd met een prima wijn!
De prijzen zijn lager geworden sinds de overname, en alles was vers wat er op mijn bord en dat van mijn gasten lag. De entourage vind ik wel wat "killer" ten opzichte van de vorige eigenaren, maar ik begrijp de gedachte erachter. Kortom, een heerlijk restaurant op loopafstand waar wij zeer zeker nog veel gasten mee naar toe zullen nemen!!

Gegeten op: 16 januari 2013.
PatriciaFranse
PatriciaFra...
Proever in spe

Schrijf zelf een recensie over Lekr

Schrijf hieronder je recensie over Lekr. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.

Maandag en DinsdagGesloten
Woensdag t/m Zondag11:00 - 21:30