360 ° panorama

KeukenBbq, Grill, Fusion, Japans, Aziatisch & Wijnbar
Lunch
Diner

roy64 roy64 21 mei 2012

Met 8 man gedineerd en allemaal zeer content over de bediening en het lekkere eten, we komen zeer binnekort weer terug met een andere mensen. En ook aan andere collega's doorgegeven.

ron14 ron14 1 mei 2012

Afgelopen donderdag wezen eten met een groep van 9. Eten was erg goed en ruime keuze. Niet alles op de kaart was Japans, maar goed.. Sushi met een westers tintje. Min puntje.. bij de laatste ronde 4x kip besteld. Deze is nooit aangekomen.

defijnproever1923 defijnproever1923 20 maart 2012

Vanavond voor het eerst gegeten, ben alleen van een koude kernmis thuis gekomen. Het personeel was onvriendelijk bestode geen aandacht aan de gasten en had alleen aandacht voor elkaar, het restaurant rook naar een varkenshouderij en het eten was heel flauw

stephanie86 stephanie86 20 maart 2012

Veruit het beste all you can eat sushi restaurant waar ik gegeten heb (en dat zijn er vrij veel). Als enige hebben ze nog de sashimi inbegrepen. Ziet er wat chiquer uit dan alle andere all you can eat restaurants en ook de bediening is beter. Vaak geweest en nog nooit weggestuurd na 2,5 uur. Enige nadeel is dat de wijn erg prijzig is per glas. Ze veranderen ook regelmatig de kaart wat het toch verrassend houdt. Zeker een aanrader dus!

DeeSing DeeSing 11 maart 2012

2 dagen geleden hier met mijn beste vriendin gegeten en we hadden er zin in en enorme honger ! De service was vanaf het moment dat we binnenkwamen hartstikke onbeschoft en arrogant. We kregen maar 1,5 uur ipv 2,5 om te eten want de tafel was al gereserveerd, terwijl ik die ochtend ook had gereserveerd ?? En toen we er wat van zeiden was het ineens niet hun fout maar die van ons ! De tafel was nog vies van het vorige bezoek. Geïrriteerd gingen we eten... De muziek stond hard en ondanks dat het mijn smaak qua muziek is vond ik het toch vervelend aangezien mijn vriendin en ik naar elkaar moesten roepen anders verstonden we elkaar niet. Het restaurant is echter wel zeer mooi en chique ingericht. Het personeel is vooral bezig met elkaar dan op te letten of de gasten al willen bestellen, dat leidde tot veel geroep tot er iemand komt. De sushi werd binnen 15 min gebracht en smaakte echt heerlijk !! Dit ongeveer 3 rondes gedaan en de volgende ronde namen we de gebakken dingentjes. 2 teriyaki kip, 2 x gebakken champignons, garnalen en inktvisringen. De kip werd in 1 bord geserveerd en was hartstikke weinig en zeer irritant om zo te eten, de champignons werden gegeven aan m'n beste vriendin en achteraf toen ik om mijn portie vroeg bleek het ook in 1 bord te zitten (later nog een portie voor mij alleen besteld en de hoeveelheid voor 2 personen was hetzelfde als voor 1 persoon, vreemd) ?! De inktvisringen smaakten alsof ze bedrenkt waren in de parfum en de garnalen waren helemaal niet goed gebakken en smaakten dus ook niet... Drinken werd gelukkig wel op tijd bijgevuld (maar vind je het gek voor 4 euro per glas?) Na veel gehannes met de gebakken dingen toch maar weer overgegaan op de sushi, zodat we toch met een volle buik weg konden. Tijdens het eten kregen heel veel gasten plaatsen precies om ons heen terwijl alle tafels in het restaurant leeg waren, prive was er dus niet echt. Als gewend wilden we ook in dit sushi restaurant een dessert maar het bleek niet inbegrepen te zijn zodat we neerkwamen op 5 euro pp voor een bolletje ijs, ha ammehoela ! 15 min voor onze korte tijd voorbij was begon het personeel aan te dringen door middel van bezoekjes en geïrriteerde blikken dat we weg moesten. Uiteindelijk zijn we maar gaan betalen maar waren zeer beledigd om het feit dat we gewoon de volle prijs moesten betalen ondanks ons dikke uur te weinig. De prijs werd uiteraard door 2en gedeeld en het bleek niet al te duur te zijn. Met een beetje pijn op de maag weggegaan, maar dat vind ik niet vreemd na haastig 4 rondes binnen 1,5 uur gegeten te hebben. Conclusie: voor onze sushi behoefte gaan mijn beste vriendin en ik nooit meer naar Genki, Amsterdam.

Geef zelf je mening over Genki

LunchDiner
Maandagvan 16:00 tot 23:00 Geen lunch