| Keuken | Frans & Hollands |
| Huiswijn per fles | €12.50 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 12.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
yohanna 9 februari 2012 | |
Uitstekend gegeten.Heerlijke capaccio,zweverik en kalfswang was overheerlijk.We kregen ruime porties groenten en aardappeltjes apart geserveerd,krijg je haast nergens meer.Prijs is redelijk,en er heerst een lekker sfeertje.Kom snel weer terug met de familie |
Slomo070 19 december 2011 | |
het eten is simpel maar wel zeer goed te noemen! Verwacht geen culinair hoogstandje maar een goed stukje vlees! Voor sommige zo te lezen heel fijn al die '' normale'' mensen, helaas voor mij houd ik dan wat minder van ''normale'' mensen. Veel mensen die graag schreeuwen en wat minder op hun uiterlijk letten danwel weer juist veel te veel! Bediening springt hier prima op in! EN die is zeer zeker wel goed. Gewoon veel cola flesjes op tafel en een goed stuk eten. Maar voor deze rpijs kan je veel meer smaken ervaren! En misschien wat tussen minder ''normale'' mensen vertoeven ;). |
Fijnproever 81 5 september 2011 | |
Afgelopen zondag hebben we hier gegeten. Het personeel is vriendelijk en oplettend. Het interieur is wat ouderwets, eveneens de vele gerechten die op de menukaart staan. Het eten zelf is prima maar eenvoudig, een beetje zoals grootmoeder het vroeger maakte. De porties groente, salade en aardappelgarnituur had wat ons betreft wel wat groter gemogen voor een tafel met 6 personen. De prijs-kwaliteitsverhouding vonden we om die reden redelijk. |
ruuddb 9 mei 2011 | |
Kwaliteit versus prijs blijft een dikke plus en het is goed toeven zo aan de Vliet
Proever137248 6 december 2010 | |
Heb er recent weer eens gegeten. Tussen heerlijk normale mensen, geen snobs, geen blabla, what you see is what you get! Goede en beleefde bediening, goede keuken. Het eten was perfect, goed verzorgd en compleet. Aan alles is gedacht, kindermenu's, ruime sortering vegetarische schotels, voor de rokers een prima verwarmde plek, als je wil nog een extra plaid. Ik kan het van harte aanbevelen. |
Geef zelf je mening over Centraal Hotel-restaurant