6.3
5.7

KeukenItaliaans
Openingstijden17.00-22.00, ma gesloten

toll toll 19 mei 2012

Nog nooit eerder meegemaakt dat de serveerster het glas al weghaalt voordat het leeg is, en dan ook nog de brutaliteit heeft om te vragen of ik nog wat wil drinken. Zaak is verder heel krap, er staan veel te veel tafeltjes in een kleine ruimte. Het duurt heel lang voordat het eten gebracht wordt, dat ook nog matig en veel te zout smaakt. Hier ga ik niet meer heen.

esther414 esther414 2 februari 2012

Ouderwetse sfeer? Ja.
Goeie bediening? Nee.
Postmixcola? Jaa.
Is dat wat je kan verwachten voor de lage prijzen? JA!!

Lekkere pizza's? Ja!
Tevreden? Ja!

Als je culinair wilt doen, moet je niet in de pizzeria gaan zitten. Als je graag van rechts bediend wilt worden en alles volgens de etiquete wil, moet je lekker naar een sterrenrestuarant gaan.
What you see, is what you get.
En dat is helemaal prima.

marie-sophie marie-sophie 31 januari 2012

Wat een leuk restaurant...en echt italiaans..heerlijke pizza's..vers!Waar vindt je die nog...
Bediening is goed verzorgd..en supervriendelijk...als je een pasta wil..kan je die evt zelf samenstellen..altijd vragen..leo de eigenaar...is altijd in voor een praatje aan je tafel...
ga zeker terug..wat een heerlijke avond...arriverdici....

mear mear 26 januari 2012

Oudbollig restaurant. Zo ontzettend jaren '70 dat het bijna lachwekkend is. De bediening is oke, soms iets te casual. Pizza's zijn matig.

universum50 universum50 9 oktober 2011

Op zondagavond 9 oktober na aanraden van een ander wezen eten bij Casanova in Rijswijk.
Zal maar gelijk met de deur in huis vallen, het was de 1e en laatste keer dat we daar zijn gaan eten.
Wat een super slecht restaurant zeg.
We bestelden 4 drankjes, 3 cola 1x drooge witte wijn, super kleine cola glaasjes met geeneens ijsblokjes erin, en de cola was spuitcola, dus niet te drinken.
De voorgerechtjes gingen wel, alleen de vissoep was super zout, daar zeiden we ook wat van, toen zei de serverster dat daar meedere klachten van waren.
Toen het hoofdgerecht, dat kwam ruim drie kwartier na het voorgerecht, door het lange wachten hadden we eigenlijk geen trek meer.
Na een paar keer vragen kregen we het hoofdgerecht, 2x ribeye 1x biefstuk, ik had ravioli besteld, dat kwam ruim 20 minuten na dat de anderen het gehad hebben, hun waren al uit gegeten toch kreeg ik me ravioli, nou dat heb ik voor de helft op gegeten, want het was verschrikkelijk zout, bah gewoon vies, Bij dat stukje vlees van die anderen zat veel zeen en drie kleine gebakken aaardappeltjes, echt gewoon een super slecht restaurant, hebben ook direct de rekening gevraagt, geeneens een kopje koffie genomen, moesten nog €121.00 euro betalen voor die shit, echt beslist geen aanrader, dan weet ik wel betere restaurantjes, dus een tip, ga daar niet eten !!!!!!!

Geef zelf je mening over Casanova