KeukenHollands, Internationaal & Koffiebar
OpeningstijdenMa t/m vrij 8.30-17.30, za-zo 10.00-17.00

Jana123 Jana123 21 april 2012

Afgelopen week hier een heerlijk biobroodje gegeten en carrotcake toe. Alles was superlekker en vond het ook een heel schattig en relaxt zaakje. Leuk ingericht, het is eigenlijk ook een soort van winkel. Vond het ook wel grappig dat ze een ZZP menu op de kaart hadden staan. Misschien ga ik er binnenkort ook eens zitten werken.

stefanie35 stefanie35 19 april 2012

heerlijke biologische boterhammen en oeuf cocotte is ook al zo lekker. verder krijg je elke dag een vers gebakken koekje bij de koffie die elke keer weer een verassing is. Mijn werk zit hier om de hoek dus ik ben er heel vaak en er hangt een hele ontspannen sfeer. Je kan er ook een last-minute cadeautje kopen.

Sushi2010 Sushi2010 26 februari 2012

Leuk klein zaakje, een klein beetje chaotisch (4x om thee gevraagd) maar verder niks te klagen. Heb er vanmiddag lekker met 3 vriendinnen high tea gehad, de worteltaart is echt heerlijk, lekkere verse jus erbij, scones, citroentaart en sandwiches. Zeker een aanrader voor een relaxte zondagmiddaglunch.

Lianne Lianne 27 juni 2011

Via Groupon hier terecht gekomen, in een straat waar je het niet helemaal verwacht zit dit schattige zaakje verborgen, ik had gereserveerd maar toen wij binnen kwamen was dat even vergeten, gelukkig ging er net een tafeltje weg waardoor wij daar plaats konden nemen. De high tea was goed, niet extreem bijzonder, maar de kwaliteit van de producten waren goed. En de bediening is aardig.

pwangkwang pwangkwang 26 juni 2011

Met Groupon hier gaan hightea-en, was erg lekker en voornamelijk de scones en de sandwiches (heerlijk waren ze, de lekkerste tot nu toe dat ik heb gegeten). Service was uitstekend, alles lekker vers bereid en onbeperkt thee, wat wil je nog meer!!!
Toppie tent!

Geef zelf je mening over Beter en Leuk