KeukenItaliaans

Trijnn Trijnn 14 mei 2012

Al een aantal keer bij Isolani wezen eten en nooit teleurgesteld. Mooie inrichting en geode kwaliteit van het eten. Aanrader voorgerecht: anitpasti, van alles een beetje.. erg lekker en veel! De pasta's zijn ook ruim voldoende en goed op smaak. Soms engelstalige bediening (omdat wij niet voldoende italiaans spreken), maar altijd vriendelijk.

Brienco Brienco 29 maart 2012

Bij toeval in dit restaurant beland met man en kinderen en bijzonder aangenaam verrast. Als voorgerecht de antipasti per due waar we met zijn vieren riant vn hebben gegeten. Enorm lekker en authentiek van oester tot vitello tonato. Wie hier gaat eten mag dit zeker niet missen. Kinderen als hoofdgerecht een kleine pizza Margherita, ook van meegeproefd, erg lekker met dunne goede bodem. Onze eiqen hoofgechten waren de entrecote met rucola en balsamicosaus, volgens mijn man niet te versmaden. Toch kan dit niet zo lekker zijn geweest als mijn fijne lamskoteletjes met rozemarijn en knoflook. Hier staa een echte Italiaanse chef in de keuken! De bediening was relaxed en netjes. Mochten wij als randstedelingen nog eens in de buurt belanden, dan komen we zeker terug.

elbert1 elbert1 15 augustus 2011

Moderne Italiaanse sfeer & voortreffelijk eten.

vaesjhsw vaesjhsw 9 mei 2011

We hebben afgelopen zaterdag heerlijk gegeten bij Isolani! Echt een aanrader, heerlijk simpel Italiaans zoals het hoort. Goede sfeer (beetje rumoerig) aardige (engelstalige) bediening. Wijkomen zeker nog eens terug om ons te laten verrassen, top!

Reith Reith 4 mei 2011

Met zes personen gezellig aan een ronde tafel gegeten. Een aandachtspuntje is het gelijktijdig uitserveren van alle gerechten. Ook was het jammer dat de gamba´s van de grill te lang hadden gestaan en daardoor taai waren. De risotto´s en entrecote zijn aanraders evenals de toetjes!

Geef zelf je mening over Ristorante Isolani