6.2
7.4

1 2 3 4 ouder »

Proever38399 Proever38399 25 mei 2012

Het was een mooie zwoele zomeravond en na een dag hard werken had ik zin in een cocktail. Na het lezenvan de menukaart waar een keuze is uit 5 cocktails 15 minuten gewacht tot ik eindelijk werd geholpen. Ik bestelde een cocktail maar mij werd verteld dat ze de ingredienten van de cocktails nog niet hadden dus die kon ik mooi op mijn buik schrijven. Volgens mij zijn de ingredienten alcoholische dranken en kan je deze het gehele jaar op voorraad hebben. Een domper dus. Vervolgens maar iets anders besteld en een bakje nacos. Na wederom 15 minuten kwam eindelijk mijn drankje...maar geen nacos. Weer 10 minuten gewacht en gevraagd waar mijn nacos bleven. De serveerster verweed mij dat ik geen nacos had besteld. Mevrouw ging een hele discussie aan dat ik geen nacos had besteld....hoe bedoel je klant onvriendelijk. Zeg dan gewoon excuses dat ik u bestelling niet heb gehoord, u krijgt ze alsnog zo spoedig mogelijk. Nou...na 10 minuten kwamen ze alsnog. Wat een achterbaks personeel! Hier kom ik nooit meer.

petra1975 petra1975 22 juli 2011

Op hele drukke dagen mijd ik het strand om irritatie te voorkomen.Zoals ik ook de Efteling vermijd op Prinsjesdag omdat je dan lang moet wachten(heb nog nooit iemand bij de directie daar zien klagen na anderhalf uur wachten voor een attractie)Verder ben ik regelmatig te vinden op het strand en weiger mijn bui te laten verpesten omdat ik soms iets te lang op mijn drankje moet wachten.Alles wat ik er eet smaakt me heerlijk en ik zou als tip aan het personeel mee wil geven:Laat je niet haasten,je bent aan het werk en niet op de vlucht!!En als tip voor de gasten:wees aardig en toon empathie,je vangt nog altijd meer vliegen met stroop dan met azijn :-)

charletan charletan 19 juni 2011

De bediening is haast een sketch om te laten zien hoe het niet moet.Onbeschofter kan het niet. En..de kwaliteit van het eten, beter kan het zeker.De kok heeft waarschijnlijk nog vorige maand als verkoper op de korsettenafdeling van de bijenkorf gestaan.

HenkAtPlet HenkAtPlet 11 juni 2011

lekker uitwaaien, relaxed, geen last van al die drukte rond de boulevard ... allemaal ok.

Maar dat personeel ... werkelijk !

Doodleuk mensen de les lezen als die na 25 minuten beleefd vragen waar de muntthee blijft; chagrijnig; gepikeerd; onbeschoft zelfs ... en dat in mijn vrije weekend!

zonde, hoor!

mox24 mox24 5 juni 2011

saté terug gestuurd naar de keuken, in verband met niet doorbakken vlees. Serveerster op hoge poten terug, met de mededeling dat dit saté is van dijbeen van de kip en dat die altijd rozig (lees rauw) van kleur is. Vervolgens aan andere tafel luidkeels ja als het nou filet was dan ...
Bediening heeft ons de rest van de tijd dat we er waren genegeerd! WAARDELOOS!!!

michiel12 michiel12 4 mei 2011

deze locatie met mooi weer is op zich al de moeite om te komen. wij hebben een aantal goede en ook minder goede ervaringen. je moet er idd even achter komen welke gerechten standaard redelijk goed geserveerd worden en je daar bij houden. en je moet idd een beetje mazzel hebben met wie jouw gedeelte van het terras bedient, maar in het algemeen zijn ze best wel ok. en wij zijn idd een van die mensen met kinderen, en die genieten er volop....

Genieteniseenvak Genieteniseenvak 24 januari 2011

Stel je in op een strandtent. Weet dat het extreem druk is als de zon schijnt. Hou het bij een portie saté en geniet gewoon van het uitzicht onder het genot van een prima wijntje. Dan zit je bij La Cantina hemels. Relax mensen....

Kapitein Iglo Kapitein Iglo 21 november 2009

Na enige bedenktijd: kritiek heeft niets met 3-sterrendenken van doen. Onbeschoft blijft onbeschoft. Kwaliteit "voer" onder de maat . Uitbater heeft blijkbaar Dijkhuizen als achternaam.

TDijkhuizen TDijkhuizen 9 september 2009

Ik ben een aantal weken terug met een groep vrienden gaan eten bij La Cantina en ik snap niet waar al dat slechte commentaar toch vandaan komt. Het was die dag 1 van de mooiste dagen van het seizoen en toch werd ik vriendelijk behandeld, kreeg mijn drankjes gewoon op tijd en het eten was werkelijk heerlijk. Ik ben van mening dat het slechte commentaar van geen kant klopt als u deze strandtent met andere vergelijkt aan de boulevard of verderop op het zuiderstrand. U moet ook altijd in uw achterhoofd houden dat u op een strandtent zit en niet in een luxe restaurant.

KSchaub KSchaub 31 augustus 2009

Laatste mooie zomeravond! Ik sluit me aan bij al het commentaar: verkeerde volgorde: brood na hoofdgerecht, wijn kwam niet, verkeerde salade, lang wachten. Bediening toont zich meester in het negeren van mensen en reageert geborneerd op klachten. Om niet eindeloos te hoeven wachten op drankjes gingen we zelf achter de bar halen, waarop de eigenaar tegen z'n andere barpersoneel denigrerende opmerkingen maakte zoals: "dit is de eerste in vijf maanden die vindt dat het te langzaam gaat". De eigenaar bevindt zich klaarblijkelijk nog in de ontkenningsfase. Het mag een wonder heten dit dieptepunt van Nederlandse horeca mentaliteit nog bestaat.Dat zal wel aan de mooie locatie ( gratis parkeren) liggen, maar je gunt zo'n plek toch liever aan mensen die gewoon gastvrij, attent en aardig zijn. Het is duidelijk dat deze rubriek door deze eigenaar niet gelezen wordt.

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over La Cantina